moja mama rowniez interesuje sie obe wiec mam okazje czasami poczytac jej ksiazki, ale wole csytac cos w necie ;)
ale najbardziej pochlonela mnie ostatnio tematyka satanizmu i czarnej magii ;]
Wersja do druku
moja mama rowniez interesuje sie obe wiec mam okazje czasami poczytac jej ksiazki, ale wole csytac cos w necie ;)
ale najbardziej pochlonela mnie ostatnio tematyka satanizmu i czarnej magii ;]
mam troche info na ten temat - daj znac na gg to podesle Ci :)
Problem w tym, że cały świat materialny jest wytworem podświadomości.
Nie prościej i bez szkody dla kogo kolwiek (bez generowania "złej" karmy) pobierać energię z innych źródeł? Energia czi jest wszechobecna, do jej kontroli i magazynowania zostało wykształconych wiele systemów (joga, qi-gong, reiki, medytacja itd.), metod jej pobierania jest nieskończenie wiele. Można być również samemu jej źródłem, wówczas jest się uniezależnionym od czegokolwiek (kwestia odpowiednio wysoko rozwiniętej świadomości).
Takie osoby wcale nie są wysoce zawansowane, działają one na niskich poziomach wibracji astralnych.
A co sądzicie o Seksie astralnym?
O tym nie sadze nic, bo jeszcze nie mialem okazji. :)
A te takie migoczace robaki ktore pojawialy sie czasem w moim poblizu raczej mnie nie pociagaly :D
Zwykle jest tak, ze nasz "astralny partner" jest tylko wytworem naszej podswiadomosci i dostosowuje sie do nas - tak jest najczesciej... tak jest tez z wiekszoscia kreatur, ktore spotykamy.
Natomiast jest szansa, ze trafisz na przedstawicielke plci pieknej, ktora wcale nie zechce sexu i mozesz dostac porzadnego kopa (prawdziwa mieszkanka astralu). To bodajze przezyl chyba Monroe, kiedy okazalo sie, ze ta "istota" nie byla wymyslona i po prostu dostalo mu sie, ze byl zbyt smialy :)
Od razu poczul pewne oslabienie i cos w rodzaju kaca, wiec juz pozniej nie probowal.
Czasem moze byc tak, ze trafisz na jakas podrozniczke astralna i wtedy... mozecie :)
W kazdym razie poczytaj sobie artykul na astraldynamics.pl o tym. :]
ludzie jakie wamipry? co ten internet z ludzmi robi :P
niezle z was wariaty, ale tez bym se sprobowal czegos takeigo :D
dajcie jakies linki :)
Stanley - poczytaj troche o tym... :)
no poczytam , moze pobrobuje, zbakam sie to napewno cos wymace :)