Jestem Obywatelem społeczności pro wężowej(Snejk-ziomal tak zawsze mówili o moich zwierzakach).
Wersja do druku
Jestem Obywatelem społeczności pro wężowej(Snejk-ziomal tak zawsze mówili o moich zwierzakach).
Na mnie przyjacile wolaja Thomas,ale moja mala corka zaczela przekrecac jako Thomasa...z czasem sie skrocilo na masa. Nick nie jest od mafii pruszkowskiej;)
Mój się wziął stąd, że pani od angielskiego w liceum mówiła do wszystkich po angielskim imieniu, a że Kuba to po angielsku Jimmy, więc tak już zostało i tak na mnie wszyscy wołali. A później doszła fascynacja The Doors i Jimem, znanym również jako "Jimbo" Morrisonem, więc tak sobie przekabaciłem :)
mojego nicka mam od dawna a dlatego że ojeciec ma salon fryzjerski ja sam wyuczyłem sobie zawód fryzjera (choć nie było to moim powołaniem ale na przyszłość żeby przejąć stery po ojcu) no i oto jestem
..... hmmm u mnie chyba nie trudno zgadnac :P
Pozdrawiam ! :D
Kuba
Hari / Hari HK - od Hare Kriszna. Zostala mi nadana w 4 czy 5 klasie (nie powiem dlaczego) SP i trzyma sie do tej pory. ;)
Ja jeszcze ladnych pare lat temu pojechalem z rodzicami na wakacje :D wyslalem taki sobie losik i okazalo sie ze wygralem u jubilera bransoletke na ktorej mam cos wybrac do wygrawerowania :P a ze mam na imie Bartek i wtedy bylem jeszcze troche bardziej pulchny niz dzisiaj to kazalem wygrawerowac BARYLA i tak juz zostalo :D
Mój to taki zlepek: "eter" bo wszędzie i "Y" bo lubię tą literke :p
Dla kumpli i tak jestem "Krysiu"
Moja ksywa to zabawa liter tzn kiedys patrzylem na film Matrix i glowny bohater mial na imie Nemo spodobalo mi sie ale chcialem miec jakies oryginalne ale zdecydowalem ze koniecznie na " N " a reszta to tylko dolozenie literek :))))
ale powiem ze jestem z niego dumny i bardziej wole jak mi ludzie mowia Nazer niz Piotrek :)))