cze CRIMSOn.. masz racje wysylanie mu tych pieniedzy jest glupim pomyslem, oddam mu je osobiscie
Wersja do druku
cze CRIMSOn.. masz racje wysylanie mu tych pieniedzy jest glupim pomyslem, oddam mu je osobiscie
hehe, zapowiada się mortal kombat ;)
Dobry pomysł loko...nie ma to jak osobista wizyta...
juz nie ma takiego powodu, wyjasnilo sie. Ale troszke Grazynka zamieszal niepotrzebnie.
a wiec sytuacje przectawia sie następująco oto historia głupiego murinusa:
jest taka ze pewnie koleś mial ich duzo i sie mialem z nim wymienić na wylęg świerszczy (ja mialem dać wylęg) ale umowa była tak ze ja pierwszy wysyłam świerszcze i jak one dojdą to on wysyła pajaka :| ale stało sie inaczej i on wysłał pierwszy :( dlaczego on to zrobił tego nie wiem później z nim dogadam jeśli chcecie to mozecie sie zapytać tego kolesia (http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=1999&t=1999 to jego post) :|. jedną paczką jakiej sie spodziewałem była paczka od loka i kiedy przyszła pierwsza myśl była taka ze zostałem oszukany a potem ta cała kłutnia na forum i udowadnianie winy ehh:| kurde co ja narobiłem kilka osób teraz pewnie pomyśli ze sie wystraszyłem loka i teraz chce to wszystko odkręcić zeby on mnie nie zbił czy coś w tym stylu jak chcecie to mozecie tak myśleć najważniejsze ze loko przyjoł przeprosiny, loko i bruid_ka przepraszam jeszcze raz
"wyjasnilo sie"
to mnie cieszy
czyli w końcu jak masz tą chromatopelmę???:/
buhhehehehe
Naprawde śmieszne...
hahaha
Grażynka ma już swoją chrome :)))
Najważniejsze, że sprawa się wyjaśniła. :)
Przeprosiny przyjete, na przyszlosc jak na poczatku pisalem; wazyc slowa z rozwaga i w sposob przemyslany. Ciesze sie ze chromka ci sie podoba. Pozdro
Proponuje wykasowac post , bo po co on ?