Ja tez juz powiedzialem ze jak kase oddasz to bedziesz czysty.
Wersja do druku
Ja tez juz powiedzialem ze jak kase oddasz to bedziesz czysty.
Cristal, przecież ja nie straszę. jeśli kilka lat różnicy uważasaz za ten sam wiek to ok, Twoja sprawa.
Matt_ns, ehh...:/
wasze interesy, miłej zabawy(tylko dorośnijcie wreszcie)!
No to powodzenia stary. Jesli nie wiesz co to salamandra, ani jakie sa restrykcje handlowe co do ptasznikow, to sie nie zdziw jak jednak policja wyciagnie od twojego dostawcy internetowego dane:> Wystarczy slowko ze jednak barahypelmy NIE maja papierow o urodzeniu w niewoli.
Jak dla mnie jestes skonczonym idiota i niedorozwinietym szczylem z kiepskm poczuciem humoru. Malo wiesz jesli sadzisz ze jestes bezpieczny, bo naprawde, po adresach ip ludzi sie juz znajdywalo... Wlasnie takich gnojkow ktorzy tylko wprowadzaja niepotrzebny chaos w nasze zycie.
Takze przemysl to co robisz bo na takie wybryki sa paragrafy... Jak postudiujesz prawo troszeczke, i bedziesz wiedzial co mozna, a czego nie, wtedy podyskutujemy.
Weźcie wy się ludzie nie wpiepszajcie w to co nie trzeba. Nic wam nie zawiniłem więc sie odwalcie. Wiem jakie są moje prawa i nie strasz mnie bo jak już mówiłem straszyć możesz dzieci. Z Mattem się osobiście dogadam a wam gówno do tego. Oddam mu kase napisze o tym na forum i mam w was wszystkich gdzieś... No może z paroma wyjątkami. A i tak za jakiś czas znowu odpierdziele jakiś wałek. Co do Brachypel bez papierów to ja nie mam ani jednej więc z otwartymi rękoma zapraszam kontrole bo nie mam nic do ukrycia. I skończcie temat bo tu nie ma o czym gadać. Następnym razem nazwę swojego użytkownika "Kutasik" jak to Matt wymyślił. Heh :P
żałosny jesteś, aż przykro czytać te brednie.
jak Ty byś się poczół gdyby Ci ktoś dla zabawy zwinął tyle kasy?? myslę, że nie było by Ci do śmiechu, bo to strasznie dziecinne. jeśli chcesz być postrzegany jako mały smarkacz od którego trzeba trzymać się jak najdalej to dobrze Ci idzie.
robisz te swoje "dowcipy" na forum na którym i ja handluję, więc jest to także moja sprawa.
taka jest prawda,rzucili sie ludzie na zakupy bez zadnego ladu i skladu.nie patrzac nie sprawdzajac,tylko wplacajac.
Ja juz bym wolal przy wiekszej transakcji puscic wszystko przez ESCROW na Allegro i po klopocie dla kupujacego a zaczyna sie klopot dla oszusta-Cristala,a tak to niczgo mu nie zrobicie poza zlozeczeniem:)
Szkoda,bo nalezaloby sie mu odkurzanie siedzienia...
Takiego wała to powinno sie dopasc i porządnie nap..... mu,cwaniak wielki-ja na miejscu oszukanych zebrałbym sie razem i złozył wspólne doniesienie na Policje.I niech nie będzie taki pewny ze sie go znalezc nie da>bo policja znajdzie go na podstawie 1 posta bez problemu,no chyba ze z kafejki sie łączy,ale zawsze spróbowac warto
Jendym slowem BANA MU!!
Chlopaczek jest na tyle chamski, ze bym mu nie podarowal, tak, zeby pamietal na przyszlosc, tym bardziej, ze sie odgraza, ze i tak bedzie jeszcze robil takie rzeczy!!
Nie wiem ilu was oszukal, ale zbierzcie sie, podajcie Policji, ze was wyrolowal na wiecej niz 300zl i go beda szukali, jak sie laczyl z domu to go znajda!!
A tutaj oczywiscie BANA natychmiast mu trzeba zalozyc.
pozdrowionka
z domu sie laczyl bo napisal ze wie ze jego operator nie daje IP ;)