No w sumie to jestem za. Pozdrawiam!!!
SLIPKNOT or DIE!!!
Wersja do druku
No w sumie to jestem za. Pozdrawiam!!!
SLIPKNOT or DIE!!!
nie nie, ile kto wpłacił to bez sensu. Tylko lista osób które wpłaciły.
Co do tego ile nas narazie jest, to nie dziwcie sie. Sam na to forum zagąldam raczej żadko (mówie tutaj o serwis terrarium.com.pl) bo z regóły nic sie tutaj nie dzieje. Akurat tak przez czysty przypadek wlazłem i przeczytałem tego posta :)
Myśle (i tutaj prośba to pepre) że można by było coś na stronie głównej zamieścić, tak żeby sie rzucało w oczy każdemu, kto włazi na TCP :) Jakąś taką krótką notatke z odnośnikiem do tego wątku.
Od czasu do czasu kilka złociszy by się znalazło.
Zwykle to administratorzy dbaja o to aby fundusze na rozwoj strony sie znalazly , przeciez mozna miec kase z reklam , banerów itp , pzoa tym mozna znalesc sponsorow
Gdyby sie tylko ktos tym zajal to niepotrzebne by byly zadne skladki , poza tym skad bedziecie wiedziec na co pojdzie wasza kasa, moze amdin ja przpeije a serwis dalej bedzie taki jak byl .
Wg. mnie ten pomysl nie przejdzie , bo i nigdzie indziej sie nie przyjelo z prostych powodów
no comment...
właśnie takich jak Ty prosiłbym o nie udzielanie sie w tej kwestii.
Najlepiej siedzieć w domu z założonymi rękami, jeść chipsy, przepijać browarkiem i łazić sobie za free po tym serwisie, nie przejmując sie niczym. Niestety, TCP ma pewne problemy, zwłaszcza jeżeli nook powoli przestaje się angarzować.
Terrarystyka w polsce jest jaka jest. Wszystkich ludzi trzymających w domu gady jest naprawdę niewielu (w porównaniu np. do ludzi którzy mają w domu kota czy psa).
Wytłumacz mi, kto z branży nie-terrarystycznej chciałby sie tutaj ogłaszać? NIKE? ADIDAS? PUMA? A może Mercedes czy Opel?
Wydaje mi się, że nadszedł najwyższy czas, aby użytkownicy, forumowicze również przyczynili się do rozwoju tego serwisu. Jak już napisałem, najprościej siedzieć w domu. Do dyskusji byłbyś pierwszy, ale jak już trzeba by coś zrobić to jest porażka.
Takich ludzi napewno znajdzie się więcej.
Osobiście, byłbym nawet za wprowadzeniem abonamentu czy czegoś w tym rodzaju. przynajmniej nie było by idiotów, tylko sami zainteresowani. Z drugiej jednak strony zdaje sobie sprawe, że czasy nie najłatwiejsze i nie każdy mógłby sobie pozwolić na opłacenie takiego abonamentu.
A że taki serwis nam jest potrzebny, myśle że należy w końcu ruszyć dupe (sorry za wyrażenie) i coś zrobić.
Zreszta na stronie juz sa banery sklepow (biofil , shrek ) i inne moglyby byc .
Ale najl;epiej zrobcie ten portal portalem zamknietym , wszystko robi sie komercyjne , ale wtedy bedzie was tutaj moze 20 i bedziecie pisac do siebie posty .
Tak to juz jest ze za niektore rzeczy w necie sie placi a inne sa za darmo , jezeli terrarium bedzie portalem komercyjnym za ktory trzeba ebdzie placic to straca na tym wszyscy , sprzedawcy, kupujący , pytajacy i odpowiadający .
Kro chce niech da nookowi kase i juz a kto nie chce albo nie ma to niech nie daje
dziwni jestescie
wiesz co nie odzywaj sie lepiej bo psujesz całą akcje
pozdrawiam!
dlatego mówie, że nie ma sensu wprowadzać jakichkolwiek opłat za kożystanie z serwisu.
Jeżeli nie chcesz dać, Twoja prywatna sprawa. Nikt nie może Cie do tego przecież zmusić.
Nazwijmy to hehehe:)
WIELKA ORKIESTRA TERRARYSTYCZNEJ POMOCY:)