Re: Faszyzm, czy legalny na tym forum ?
Ja Cie "Panią" nie tytułuje Reed ;P Miło by było gdybyś Ty zaniechał mówienia do mnie per "Pan" :P
A wątku szkoda zamykać. Temat być może niewygodny, ale żadnego obrzucania się błotem nie było... Wymiana poglądów jak na razie nie zeszła poniżej krawężnikowego poziomu. Jak to szło? "Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu", tak?;>
Pozdrawiam.
Napisałem ogólnie "Panowie" (chyba, że jest Cię więcej ? ;) )
Nie chodzio o obrzucanie błotem, tylko o zawartośc merytoryczną i poziom. Sam zauważyłeś jak nisko poleciał :|
Fakt,m że można sie ciekawych rzeczy dowiedzieć, vide rammSTEIN :F Nie to żebym był wybitnym antysemitą, ale jakoś głupio mi się zrobiło, że to żydowski zespół :D
No juz :) Wszyscy daja sobie ladnie buzi i razem ogladamy M jak Mine... jak Milosc
Bo jak sie zamachne i rzuce truskawka!! :>
Ja sie z nazistami,faszystami i obcymi calowal nie bede :P:P:P :]
...a z geyami ?? i "lizbijkami" ? :>
"Gey Twój brat" że tak sobie luźno zacytuję idiotę z TiVi :D
reed napisał(a):
> "Gey Twój brat" że tak sobie luźno zacytuję idiotę z TiVi :D
Przykro mi dziewczyne mam.... :] Swoja droga faszyzm beee a homofobia legalnie ?? Fajno :D EOT
A nie slyszales, samael, o kamuflowanych malzenstwach? :P:P:P:P:P:P
Awikularia napisał(a):
> A nie slyszales, samael, o kamuflowanych malzenstwach?
> :P:P:P:P:P:P
W sumie mam cos z lesbijki...kocham swoja kobiete :P:P:P
Iskra napisał(a):
> A tak z ciekawości - Frankenstein - też żyd? :>>>>
>
Znalazlem recenzje ksiazki niejakiego p.Mariana Kaluskiego pt."Cienie ktore dziela" i wg niego w naszym ministerstwie sprawiedliwosci mial stanowisko niejaki Stefan Frankenstein-Sieczkowski,ktory byl zydem.<lol> :D:D:D:D Zapraszam tu - http://www.kki.com.pl/piojar/polemik...e/dyskrym.html,zeby nie bylo ,ze sciemniam,a tu opis tej ksiazki w poczytaj.pl http://www.poczytaj.pl/index.php?akc...j&ksiazka=3592:]
Każdy gey jest ok co nie ;]