Jak dobrze pójdzie to tym razem i ja się zjawie. Musze tylko załatwić sobie wolne w pracy.
Pozdrowiaski
Wersja do druku
Jak dobrze pójdzie to tym razem i ja się zjawie. Musze tylko załatwić sobie wolne w pracy.
Pozdrowiaski
No własnie, kurcze! Plakietka good idea! Ja będę miał, chociaż mam idiotyczny nick na tcp...
krzdab2150 to napisz do nooka zeby ci zmienił:]
będzie miał ktoś do sprzedania varany i kajmany ??????
Ja również dorzucę się do paliwa/gazu jeśli ktoś z Krakowa miałby wolne miejsce :D
Witam !
Nie wiedziałem gdzie to napisać i napisałem tutaj :).Chodzi o to że mam Gekoniki Toke - dwie sztuki.Nie wiem jakiej są płci.Może znalazł by się jakiś łaskawy terrarysta z okolic i podskoczył do mnie na bliżej umówiony termin w celu rozszyfrowania tej jakże ciekawej zagadki.Zależało by mi na czasie ponieważ chciałbym wiedzieć do giełdy kogo ewentualnie mam dokupić....lub sprzedać w przypadku gdy mam dwa saczyki :) Pozdrawiam i czekam na Odp.
Świenie wiedzieć że będą modliski bo troche strach wysylać teraz a nie wiadomo jak bedzie w marcu. Mam nadzieje że będą Paradoxy.:)
Na pewno przybęde:)
Jak zwykle trzeba bedzie oddać krew albo zaspać do pracy.:),ale bede na bank.
Witam
jestem świerzo zalogowany :)
Chciałem zapytać kolegów którzy jadą na giełdę do Świętochłowic czy będzie ktoś z żukami ??
mnie osobiście interesują pachnody : Peregrina, aemula i flaviventris potrzebuję świerzej krwi do mojej hodowli...
jestem początkującym hodowcą niemam wiekiego doświadczenia w hodowli dlatego zaczynam od pachnod ale zastanawiam się nad większymi żukami jak np X. gideon innych nazw w tej chwili nie pamiętam:)
pewnie nie będzie nikogo z motylami :) ale gdyby ktoś jednak miał gąsienice lub poczwarki to ja chętnie:)