KONIEC TEGO DOBREGO I ZLEGO!
1) Admini portalu szybko i skutecznie zareagowali, niemal natychmiast jak przedstwailem im sprawe w e-mail`u. Usatysfakcjonowalo mnie to.
2) NIe chcialem obrazac portalu, nie myslalem tak, powiedzialem glupote, za ktora oficjalbnie pzrepraszam (co do potralu)
3) A sam MIKELOS... zobaczcie co mowi...
Ja (12:33)
no i co?
MIKELOS (12:33)
z cym
z moimi zdjeciami c***!
[b]MIKELOS (12:33)
z kim gadam, znamy sie ?
czemu sobie przypislaes autorstwo?
czemu nadales im opisy i tytuly!
MIKELOS (12:33)
aaa to ty........ dobra,,,chwlka wyjasnienia
Ja (12:34)
pzreciez to nie twoje zdjecia f***!
JAK TAK MOZNA?
CHCIALES ZABLYSNAC? CZEMU LUDZI OSZUKUJESZ PRZECIEZ NIE MASZ TAKIEGO GEKONA NAWET!
MIKELOS (12:35)
po pierwsze ja tych fotek nie wkleiłem, u mnie czwesto bywa qmepl Pipotrek i on ce miec gekona i nie ma neta i czesto wchodzi na strony terrarium.com.pl i terrarytyka.pl i szuka se bzdur o gekonach. i to on jak podejrzewam wkleił te zdjecia z moejog kompa
MIKELOS (12:36)
JA TEGO NIE ZROBIŁEM
Ja (12:37)
JASEN CO TY P******!
MIKELOS (12:37)
no TAk uwierz mi
MIKELOS (12:37)
ja tego n i e z r o b i ł e m
BEZ KOMENTARZA
Re: SANDAL!!! BRAK POSZANAOWANIA!!! PLAGIAT!!!
NO i co?? Moze tego nie zrobił detektywie Majdan.:)
Niedlugo to sie poplaczesz o te fotki.
A co do tej " wojny" miedzy portalami to zygac sie che. Wszyscy ktorzy tu obrazaja sie nawzajem sa poprostu walnieci.
Ja bym powiedzial nawet ze gorsi od kiboli:), bo tamci przynajmniej wiedza o co im chodzi. A wam o co tak naprawde biega, ja mam to gdzies czy ktos jest z terrarystyki czy z terrarium, wole ten portal ale nie przeszkadza mi tamten.
Ehhhh szkoda slow
Ciekawe czy tez bys byl taki gieroj w 4 oczy.... ciagle cos Ci sie nie podoba. Tom juz jest meczace!
no wlasnie majdan to powinienes skierowac takze do siebie bo przesadziles z tym bluzganiem ludzi !!!!!! ...a co do tego ze kibole wiedza o co im chodzi to sie nei zgodze :P jakos nie zauwazylem zeby wiedzieli ;]
Jak to nie:) Nawalają sie z przeciwnikiami, a jakich przeciwników widzisz w ludziach z terrarystyki?? Ja nie widze:)
a no chyba ze tak rozomujemy sam siedze na TP a tu jestem raz na jakis czas .....ale jezeli nie widzimy wrogoow w nas to czemu te spory i zawisc istnieje??
Sam sie zastanawiam???
Mentalnosc naszego narodu chyba:/
teraz piszesz jakby sie nic nei stalo a pierwszy post w tym topicu brzmial inaczej ...."zlodziejski portal" "Pier***leni zlodzieje" a ty nagle [piszesz co innego i tak jakby nic nie bylo z twojej strony ;/