jest ogólnie zasada są księża spoko tacy bliscy człowieka którzy znają jego problemy bo w przeszłości mieli je sami(znam takiego) a są cioty które były pieszczony przez mamusie i nie rozumieją ludzi! tacy odpychają wiernych tak to już jest
Wersja do druku
jest ogólnie zasada są księża spoko tacy bliscy człowieka którzy znają jego problemy bo w przeszłości mieli je sami(znam takiego) a są cioty które były pieszczony przez mamusie i nie rozumieją ludzi! tacy odpychają wiernych tak to już jest
wiekszosc ksiezulkow dba tylko i wylacznie o swoje wlasne dobro, a pozytywne wyjatki rzadko sie zdarzaja.
macie zajete, bo ja sie spowiadam :] Chwila...lista jest długa :P
no masz racje rammstein ale to też są ludzie nic na nich nie poradzisz poprostu sie nie przejmuj
Ale Ci ludzie pełnia jakas funkcje za ktora sa odpowiedzialni.
zabijanie po pijaku, wykorzystywanie seksualne, oszustwa itd. zostaja uniewinnieni i co ?
To sie dzieje i z politykami i z duchownymi.
Temida wcale nie jest taka slepa, jak ja przedstawiaja i moglbym o tym dlugo dyskutowac.
Hari -> Ale nastepnym razem zwierz mi sie z tego... (sam wiesz czego :/) troche wczesniej... bo nastepnym razem nie udziele Ci rozgrzeszenia przez telefon :>
Nomen omen: Sprawdzcie to:
www.radiomaryja.de
ale to tylko dla odważnych:))))))))
Jak mnie to cieszy heheheh:)
Edukacja prorodzinna?
hahaha :D:D:D
dobre to radio maryja :]
niech zyje Bóg :]
niech zyje nam edykacja prorodzinna :P