rastafaq - swieta racja :D
a te wybory byly w zeszlym roku :P mozna by rozporzadzic nowe :)) - moze organizacja tego wyjdzie lepiej niz przy poprzednich wyborach - wtedy jakos to padlo
Wersja do druku
rastafaq - swieta racja :D
a te wybory byly w zeszlym roku :P mozna by rozporzadzic nowe :)) - moze organizacja tego wyjdzie lepiej niz przy poprzednich wyborach - wtedy jakos to padlo
ale nie masz fotki w profilu martko!!!
a ja chce wystartować w wyborach mistera :-P chce widzieć jak wypadne na tle innych, pewnie na końcu:-D
Poco nowe wybory i tak wygra Double, moge przyjmowac zakłady.
Jako że jestem bardzo skromny oznajmiam co następuje: w wyborach na mistera nie macie ze mną szans. ;););)
To moja fotka:
https://hyperreal.info/forum/images/..._s69/ava06.jpg
to z www.uglypeople.com czy jakoś tak??
nie z hyperreal.info :D z forum of coz.
hehe to dobrze bo juz zaczynalam wypatrywac pierwszych zmarszczek;-)
haha .. Double niech do tego konkursu stana wszystkie terrarystki a nie w ilosci 3 kandydatki (czy jakos tak bo nie pamietam ile was tam bylo). Pozatym szkoda ze wybraliscie sobie "miss terrarystek" pod wzgledem tylko i wylacznie wygladu, a nie wiedzy i doswiadczenia ;P Terraristic- jest jeszcze Czajna ale ma troche wiecej lat niz 15 ;) pozdrowiam wszystkich terrarystow- tych urodziwych i mniej urodziwych :)
Uuuuuuuuuuuuuuuu...................... ale ze mnie starucha........................................ :PPPPPPPPPPPPPPP