Ja mam pierscien atlantów Gerald :)
ale jakos nie dziala :]
Wersja do druku
Ja mam pierscien atlantów Gerald :)
ale jakos nie dziala :]
kazdy wierzy w to co chce
ja zostalem wychowany w wierze rzyms.katolickiej - ale nie czuje sie chrzescijaninem
wierze ze sa jakies sily - dobra i zla ! i to nie dlatego ze latwo jest sobie cos wytlumaczyc dzieki temu!!!!!!
Warto wiedziec co powiedzial kiedy Pascal (dobrze mowie :P ? )
Jesli wierzysz w Boga a on intenieje - wygywasz
Jesli wierzysz w Boga a on nie istnieje - nic nie tracisz
Jesli nie wierzysz w Boga a on istnieje - przegrywasz
Sily wyzsze daja pewna "nadzieje" - nie posiadanie zadnej naidzieji to dopiero tragednia - przykladem jest mit o Syzyfie
Bogowie go ukarali w ten wlasnie sposob - odebrali mu nadzieje !!!!
bo ta tragedia nie polegala na tym ze ona musi ten glaz wtaczac i on za kazdym razem mu spada - tylko wlasnie na tym ze on nie posiadal nadzieji ze on ten glaz wtoczy !!!!
Nie mam zamiaru nikogo nawracac (bron Boze :P) wyrazilem tylko swoje poglady
Pozdrawiam wierzacych i niewierzacych (w jakiegokolwiek Boga)
Kuba
msk - a czy ja mówie że ja w to wierze i się do tego zakazu stosuje?
z tym się można nie zgodzić że jak człowiek nie wierzy to przegrywa - nie wszyscy chyba słyszeli o Bogu (szczególnie w Afryce). A poza tym gdy by przyglądając się każdej religij, to każda się wydaje wiarygodna. I w co uwierzyć?
Gerald- ja nie mowie o konkretnym Bogu !!! dowolnym - nawet stworzonym przez samego siebie ! plemiona w Afryce rowniez maja swojego Boga czy tez bostwa!
gerald akurat tak sie dziwnie sklada, ze okreslenie ze cos "jonizuje ujemnie" znaczy, ze to cos ma pozytywny wplyw na czlowieka. ujemnie jonizują np. wodospady i koty. a dodatnio - czyli źle np psy. bo te nazwy nie maja nic wspolnego z ujemnym lub dodatnim nastawieniem tylko z dodatnimi lub ujemnymi wartosciami jonow czy jakos tak:) wiec twoja mama niepotrzebnie sie bala, weze sa dobre, mam nadzieje ze płazy tez:)
love rammstein pisal byk ;))) i kocik
nie ma to jak bioenergoterapiaaa :)))))
energie z tych postow :)) zebralam do dwoch puszek bede zdrowa ;))))