Re: stymulacja wzrostu / experyment :]
a powiesz mi jakim cudem twój hory umysł wywnioskował ze ja to biore ?? bo w tym poście mozna znaleść fragmenty temu zaprzeczające ...
ps: a moze jestem hory i potrzebuje tego do rzycia ?? skąd wiesz ze tak nie jest ??
i właśnie na tym polega twoja prostota i ograniczenie ,,, nie pojmujesz tego ze nie wszystko jest takie jak sobie ubzdurasz ... uwiez mi ze ślepe zapatrzenie w jeden ubzdurany punkcik na niebie nie jest dobrą drogą
no ale zeby nie było ze nie zrozumiałeś to ci powiem prosto jak do chłopa : nigdy nie brałem metanabolu ani zadnego innego sterydu , prochormonu czy chormonu
poprawił bym moze błędy ale po co ?? wtedy nie miał byś sie czego czepić , prawda ?? - czyrzby kolejny punkcik w który jesteś ślepo wpatrzony ??
Zwracam CHonor w takim razie jesli chodzi o sterydy.
Natomiast eksperymenty na pajakach to poziom, jak to ktos zauwazyl, wyrywania muchom skrzydelek.
hey ludzie, ale to on robi co chce, Bak i tak to zrobi wiec po co glupia klotnia??
p.s. baku kupilem tighta w silowni obok mojego domu, niestety tam nie chodze bo drogo maja $500 na miesiac :-/ od lebka heh, ja ide na 16 miesiecy place $300 i mam na dwoch :-D
nic nie bede dokupywal, szkoda kasy, a tak wogole to ten tight spala tluszczyk jak wegiel, wiec nie ma co nie ma sensu nic dodawac. a na kofeine czy ty chyba wspomnialem efedryne to nie chce ryzykowac, mlody jestem %-)
powiedz ile ześza to zapłacił to sie pośmieje :P
zeby nie było ze zły chłopak ze mnie :]
masz adresik ... www.i-s.pl - jestem tam bodem i kazdy tight jaki kupujesz pochodzi z tamtąd :P :P:P:P:P:P:P:P
ps: jak sie postarasz to mozesz go za darmo dostać :P
ps2: jakbyś znał sie na węrzach i jaszczurkach to moze ( naprawde moze bo nie wiem czy wyjdzie ) załawił bym ci moda :P:P:P:P:P:P
oooooooo i tak juz lepiej , bez agresji , bez jakis pomówień - twoja opinia
ja natomiast uwazam ze jest to coś innego niz wyrywanie muchom skrzydełek , bo to nie prowadzi do niczego , natomiast mój experyment moze przynieśc jaieś wymierne efekty
załuzmy naprzykład ze wyniki będą akie :
100% przerzyło
kazdy osobnik 20% większy od grupy prubnej
kazdy bezpłodny ( zeby nie było kolorowo )
w tym momencie publikuje tu wyniki :
i załuzmy ktoś hoduje sobie blondi tylko do prywatnych celów ( albo firma - jako ozdoba biura ) , nie zalezy im na rozmnazaniu , chcą mieć coś wyjątkowego , więc stosując taka kuracje mogą uzyskać blondi zamiast 12 cm ciała 15 cm ciała - niby 3 cm ale to jest 3 cm ponad dostępne maximum , do tego odnuza będą masywniejsze i pająk wygląda jak buldog ...
sprawa testów na zwiezętach ?? - rozumie nie wolno ,, terz mi serce ściska jak słysze ze naszego brata szympansa smarują hyj wie czym na zmarszczki
ale powiedz mi szczerze ( i inni co mają wonty ) czy nie zabiłeś komara albo muchy ?? ? ? czy czegoś innego ?? pewnie tak a to jest to samo tylko ze moja " mucha " pochodzi z brazyli ..... to są bezkręgowce czyli cos co większość ludzi nie uwaza podświadomie za zwiezęta czujące ... ( czyli rośliny na kułkach są dla nich )
inna sprawa ... jesz mienso ?? pewnie tak ,, czyli mordujesz krowy , kury ryby i kij wie co jeszcze , a przeciesz nie musisz ,, dieta oparta na warzywach jest wystarczająca ,,,, moze nie tak smaczna ale da sie zyć - nawet zdrowiej .......
a moze pujdzmy jezcze dlej ?? - rośliny terz zyją ... czemu je mordować , moze nie czują teego jako całość ale kazda komurka czuje swoją śmierć ,, więc poniekąd terz cierpi ,,, , hmm moze lepiej poprostu umrzyjmy ?? ( tej wypowiedzi prosze nie brać pod uwage do ewentualnej odpowiedzi )
Tylko widzisz, ja nie krytykuje eksperymentu, tylko mozliwosci osiagniecia korzysci.
Jak sprawdzisz, czy pajaki beda bezplodne?
Dopuscisz samca do samicy, a ta go np skonsumuje...
Nawet jesli dojdzie do zblizenia to brak kokonu moze wynikac z wielu przyczyn.
Wsrod pajakow jednego gatunku zdarzaja sie b.duze rozbieznosci w rozmiarach, takze nie bardzo wierze w sprawdzenie jak metanabol podzialal...
Wreszcie nie skontrolujesz czy w ogole pajaki przyjely go w maczniakach.
Poza tym wszystkim grupa 10 sztuk to BARDZO malo. By wyeliminowac element losowy powinienes miec ich ok 1000.
niewiem jak wyglądają mięśnie pająka, jeśli takie jak ma człowiek (w co wątpie:-) ) to metanabol będzie działać. Tylko później moga być problemy typu samiczka z bulbusami:P
I wlosami na klach jadowych. Albo dziewiatym okiem w kloace. Poczwornymi kadziolkami przednymi. Fosforyzujaca siecia. Wylinka przeprowadzana w biegu. Bujaniem odwloka do rytmu "Jeszcze Polska..." etc.
;)
bezpłodność zakładam jako jedno z gorszych powikłań - nie zamiezam tego kontrolować jedynie " zamieszczam " informacje ze istnieje duze prawdopodobieństwo
masz racje ze 10 to mała grupa , co do sprawdzenia czy pryjeły wystarczy mi ich kupa ( nie mam problemu z załatwieniem testu na metanabol ewentualnie zostaje mi spektrofotometr :] )
weź pod uwage ze to jest " home made " a nie badanie w jakiejś firmie którą stać na grupe 10000 pająków :P
hmm no są gładkie i poprzecznie prązkowane ,,, i są prawie identyczne i meta na sam mięsień napewno wpłynie ,, tylko jak ??:]