Re: MYSLE ZE NIKT NIE LUBI JAK GO SIE OCZERNIA!
dobrze więc, załużmy, że jest tak jak mówisz. skoro nie widziałeś bulbusów to z chęcią odeślę pająka, a Ty wpłacisz na moje te 160 zł które za niego dałem. to chyba uczciwe rozwiązanie sprawy. w ten sposób oczyściesz się z wszelkich zarzutów(przynajmniej względe mnie).
co Ty na to?
możemy to załatwic juz na poczatku przyszłego tygodnia.
Co do Ciebie to pokaz mi sklep, firme czy kogokolwiek (zaznaczam ze ja sprzedaje tylko to czym do tej pory sie zajmowalem nie mam tego duzo i nie jestem handlerem) po 3 tygoniach zwloki?
Co do Pana Juraviela ten wyraznie zaznaczyl ze chce zepsuc mi opinie. Przy okazji udalo mu sie skutecznie zepsuc mi humor. Wiec jak ktos trafnie zauwazyl moze pomarzyc o zwrocie jezeli sprawe zalatwia w ten sposob. Na poczatku staralem sie dojsc do jakiegos rozwiazania mimo to Juraviel stwierdzil ze nie zalezy mu juz na tym a zastanawia sie tylko jak by mi tu zepsuc opinie.
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=1296&t=1235 <- Drugi cyt.
[b]Jezeli uwazacie ze jestem taki zly i nieuczciwy w czym problem. Sam osobiscie podaje wam dwa (o ile sie nie myle) nr. GG (Atrax: 2027194 Morda: 1061507) do moderatorow z prosba/zadaniem usuniecia mojego loginu.
tylko mi sie już śmiać chce jak czytam Twoje posty.
myślisz, ze podmieniłam pająka czy dokleiłem mu bulbusy przez te 3 tygodnie?
nie rób z siebie ofiary...
"Jezeli uwazacie ze jestem taki zly i nieuczciwy w czym problem. Sam osobiscie podaje wam dwa (o ile sie nie myle) nr. GG (Atrax: 2027194 Morda: 1061507) do moderatorow z prosba/zadaniem usuniecia mojego loginu"
wiec juz red ma ponad 2 % niezadowolonych estem ciekawy ilu jeszcze sie dołaczy ;]
więc teraz NIe jest tylko Pan Juraviel... ignoruj mnie jak chcesz wstawie zdjecia to już wogóle nie bedziesz miał o czym pisać.
RED ja wstawiłem mojego maila do Ciebie i tam wyraźnie pisze ze tak nie napisałem, prerapowanie moich maili to cios poniżej pasa !!! nie zycze sobie czegoś takiego !!!
Motasz się teraz jak ryba w wodzie nie wiedzac co pisac,to oczywiście najlepiej napisac kłamstwa bo jak można inaczej, zwrotu kasy nie chc e ani niczego innego, tylko sam zobacz jakis z ciebie "uczciwy" sprzedawca, uważam że tych twoich skolopendr o magatelnej cenie nikt nie kupi już teraz.
Co jak widac bylo Twoim celem. Chcialem pojsc z Toba na jakies rozwiazanie jednak ty wolales zepsuc mi opinie. Tak jak mowilem i powtarzam. Wolno Ci. To wolny kraj i kazdy moze wyrazac swoje zdanie. 2% (zwlaszcza ze zdania sa podzielone) nie uwazam za przewage. Mimo to wolal bym zadowolonych 100% ale jak widac nawet spirytus nie jest 100%.
A co piszesz ze l8 to znowu kłamstwo !! bo l8 nie mają bulbusów a co napisał foxtrott sam ich sobie nie dokleił !!!
> uważam że tych twoich skolopendr o magatelnej cenie nikt nie kupi już teraz.
O to Ci chodzilo wiec sie ciesz. Nie powiem zebym sie nie wkur!$#% bo udalo Ci sie dopiac swego. Jak widac masz zlosliwa nature skoro nie chciales sie dogadac a wybrales ta droge.
> uważam że tych twoich skolopendr o magatelnej cenie nikt nie kupi już teraz.
Tu sie z Toba musze zgodzic. Strace na tym ale obnize stawke! ZADOWOLONY?!
Przepraszam jak sam widzisz ten temat jest założony przez Ciebie, i jest na 2 forach, wiec sam zakładając temat byłeś z góry na przegranej. Pozwolisz że też zamieszcze zdjęcia bulbusów pająka którego dostałem. jak sam widzisz g---o zawsze wyjdzie na jaw.