niech zostanie na przestroge dla innych ze trzeba "warzyć słowa"
Wersja do druku
niech zostanie na przestroge dla innych ze trzeba "warzyć słowa"
UFFF, dobrze że się wyjaśniła sprawa, Loka nie znam osobiście, ale robiłem z nim interesy - loko wie :PP i wszystko wporzadku, zero zastrzeżeń, a Grażynke poznałem na giełdzie i nie wyglądał mi na takiego co by chciał oszukać, albo coś w ten deseń, dobrze że juz jest oki, pozdrawiam.
......... Cieszę sie ze sprawa sie wyjasniła ...........ani przez chwile nie pomyslałem ze loko kogos mógł wykrecic ...,
A post niech bedzie lekcja pokory dla tych którzy........" najpierw mówia,.. potem myslą ".., a nie odwrotnie
Jak widac warto to zmienic......
hmmm a mi sie wydawalo ze spinifer to czerwony murinus a nie nowa nazwa (nie wiem juz kto ma racje...)
Ja (15:08)
bartosz sularski
loko (15:08)
ale to jakas koperta stara
Ja (15:08)
aha
loko (15:08)
zostawiam je do wysylek
loko czemu nie zaareagowałes jak podał nadawcę ??
kamil to juz jest nie istotne juz nie szukajmy zadnej dziury ;]
Ten czerwony to P. murinus 'usambara' :)
Rammstein - spinifer nową nazwą? To wszystko to P. murinus i jego odmiany barwne. Nie istnieje pająk P. spinifer.
ojej no murinus w formie czerwonej, toz wszyscy wiedza o co chodzi... :)
no i sprawa się wyjaśniła :) LOKO ma dalej dobrą reputacje, co się chwali ,brawo za uczciwość a dla Grażynki brawo za to że miał odwage się przyznać do błędu i przeprosił. Tak jak pisałem wcześniej niebyło po co roztrząsać tej sprawy przed zamieszczeniem fotki , która w tym przypadku wyjaśniła całą sprawe. POZDRAWIAM i życzę miłego handlowania bez takich problemów.