Hehehe, ja cie nie sterasz dzieciaku tylko ostrzegam:> Kontrol jak przyjdzie to bedzie znala adres. Jesli sami nie podadza to sie go zalatwi:> Wszystko da sie zalatwic jesli wiedziec gdzie szukac.
Wersja do druku
Hehehe, ja cie nie sterasz dzieciaku tylko ostrzegam:> Kontrol jak przyjdzie to bedzie znala adres. Jesli sami nie podadza to sie go zalatwi:> Wszystko da sie zalatwic jesli wiedziec gdzie szukac.
Jak sie ma znajomosci to wszytko mozna zalatwic na policji i wogolw w calej polsce.
Niech on nie czuje sie taki bez karny poniewaz namierzyc go to zaden problem. A zwlasza jesli zbierze sie wieksza sumka jaka zgarnal na tym walku to policja zrobi to raz dwa.
Ehh, i jaką teraz my mamy opinię przez takich s****** ?? Potem ktoś napisze że z 15-latkami nie handluje bo wały wkręcają, ehh. Żal mi cię trochę chłopie, co to za rozrywka? W wieku 16 lat masz beke bo komuś ukradłeś 50 zł przez neta? co się dzieje z ludźmi...
Hmm mówisz ze jestes ze Szczecina http://www.is.net.pl/index.php
Z koncowki twojego nr IP wnioskuje ze jednak z tarnowa, a wnioskuje z twojego debilizmu ze nie masz 18 wiec tez konta za bardzo sobie nie zalozyles wiec musi byc na kogos z Twoich znajomych. Jak podadza twoj nr IP to nawet ja cie ynajde wiery mi.
Ja mam jego IP, ale narazie nie podam poniewaz powiedzial iz w zamian wysle mi 10 nimf II boehmei. Jak przyjda pajaczki, bedzie z nimi ok, jak rozpoznam ze sa to boehmei to z mojej strony bedzie po sprawie.
Matt_ns napisał(a):
> Ja mam jego IP, ale narazie nie podam poniewaz powiedzial iz w
> zamian wysle mi 10 nimf II boehmei. Jak przyjda pajaczki,
> bedzie z nimi ok, jak rozpoznam ze sa to boehmei to z mojej
> strony bedzie po sprawie.
wy dwaj sie naprawde dobraliscie................oszustwa,szantaze, grozenie prokuratura SMSem, brakuje jeszcze tylko morderstwa niczym z filmow "zabili go i uciekl"...............widac niestety ze lat "nascie" :(
wiem jak się czyjesz, ale takie kręcenie do niczego nie prowadz. gnoja trzeba ostro za mordę i koniec. pewnie na oczy boehm,ei nie widział i gra na zwłokę.
dajesz się robić jak...
Gnój
Nie cierpie takich typów ale cuż taki jest świat
Wyrazy wspułczucia
POZDRAWIAM
ja bym tego tak nie zostawił!! trzeba w końcu zrobić porządek z takimi po****mi!! trzeba gościa dorwać i mu wpie*****. bo jak inni zobaczą że to uchodzi bezkarnie to będzie się dalej szeżyło takie hamstwo!! ja też mam 16 lat ale takich po**** to nie pojme nigdy!! to pewnie jakiś macho który przez neta jest twardy a jak dojdzie co do czego to będzie się jąkał.... ehhh... jeszcze dojdzie do tego że przestaną sprzedawać na tym forum dla 15-16 latków...
Masz świętom racje takiego to by czeba użądzić ale jak go złapać oto jest pytanie i jak on wygląda może ktos poda na niego namiary!!!!
POZDRAWIAM