szkoda nam Twoich nerwów, ale nasza kasa tez przepadła...
Wersja do druku
szkoda nam Twoich nerwów, ale nasza kasa tez przepadła...
Dobra RED nie wygłupiaj sie w usuwanie profilu , PO raz 100000 powtarzam moje zdanie jest takie ; nie dochodze czy REd wiedział że to samce czy nie , ale napisał niesexowane więc skad pretensje ze to samce? Wy KUPILIŚCIE je jako NIEWYSEKSOWANE i powinniscie z tego sobie zdawac sprawe ze mogą to byc samce, jak powiedziałem niema dla mnie zadnego znaczenie czy red wiedział ze to są samce czy rzeczywiscie nie , wasze pretensje mogłyby być uzasadnione jeżeli kupilibyscie je jako samice .. wiec napewno foxtrox słowo oszust nie jest tutaj na miejscu bo to ze ty kupiłes pajaka który okazał sie samcem i jesteś z tego powdodu zły to nieznaczy ze red cie oszukał.. przecież nie zapewniał cie ze to bedzie samica..
obcy ptaszniki NIE WYSEXOWANE!! to takie po których nie da się poznać jaka to płeć? Am i right? RIGHT! a jako że oba ptaszniki miały bulbusy, a do sprawdzenia tego i zauważenia nie trzeba być noblistą - nie wystawia się ze to pajak nie wysexowany, bo da się to stwierdzić, wina jest cała po reda stronie bo nie wystawiał pająki nie sprawdzajaci nie radzać się nikogo, dla mnie tłumaczenie że ich nie widział jest bezsensowne, bo jakby włozył 1 % staranie i by szanował klientów to by było napisane że to samce.
być moze oszust to zbyt mocne słowo, bo niewiem i niedowiem sie co myslał RED wysyłając nam te pająki, ale zdecydowanie mogę nazwać go osobą niekompetentną jeśli nie zauważył tak oczywistego faktu jakim jest obecność bulbusów.
L8 nie jest doroslym osobnikiem
jak ma bulbusy to jest i jezeli chodzi o pajaczki nadzrzewne to nie jest jakiś ewenement, liczba wylinki o niczym nie swiadczy
najlepiej urwać nogi pająkowi i napisać ze reklamacja !!!! i muszą przyjąć jak nie to na droge sądowa!!!( i wtedy czekamy te 20 lat na rozpoczecie sprawy zeby się dowiedzieć ze sprawa została umożona:))
> Dobra RED nie wygłupiaj sie w usuwanie profilu
Wystarczajaco mnie wkur#$%... Dla nich pajak nie wyseksowany to 100% samica a jak cos nie po ich mysli to najlepiej rozwinac watek ukamionowujacy sprzedawce (tlumy to lubia). Jestem w stanie poniesc konsekwencje (np. moje nowe ogloszenie - cena minimalnie wyzsza od tej ktora zaplacilem... I mam to juz szczerze w dupie.
STało sie i sie nieodstanie trudno juz chyba naprawde rozmowa traci sens, każdy ma swoja teorie i przy niej obstaje a prawdy 100% bo postach na forum raczej nie dojdziemy ;] Na nastepny raz uwazajcie na niewyseksowane , a teraz nie narzekac tylko szukać samic i do boju
z innej beki stoje bo stronie RED[689] , (wiem ze narobie sobie pewnie z tego powodu duzo wrogów;]) ale sprzedal nieokreślone okazało sie ze samce i niema a tym zadnej podpuchy czy kłamstwa , jasno czarno na białbym pisało ze niesexowane i jak widziliscie ze juz takie duze pajaczki są to można było pomyślec ze mogą to byc samce , poprosic o fotki dokłądne . NIe KUPOWALISCIE SAMIC WIEC POWINNISCIE SIE SPODZIEWAC W tych 50% ze to moze byc samiec, cała afera wywołana pewnie tym ze straciliscie kase , ale to nie powód zeby wyzywac kogos od złodziei !! Zamiast obrazac innych moze warto nastepnym razem zastnowic sie nad zakupem i przemyslec jakie mogą byc jego konsekwencje , a najważniejsze wiedziec ze kupuje sie nieznanej płci osobnika a nie samice , tyle odemnie.
a czym sie tu denerwować dostałes swoje za pajaki to spij spokojnie,
pajak niewysexowany to taki po którym nie mozna okreslić płci bo masz go od niedawna, zniszczył wylinkę itp
jakoś nie przekonuje mnie ze mając pajaka od 2 czy 3 wylinki do ostatniej (bulbusy) ani razu nie udało ci sie jej okreslić - (chodzi A wersicolor - ja mając te pajaczki siedziałbym z lupa i ogladał każdą aż nabrałbym pewności, w końcu to nie kędzior ze mozna laskę połozyć i nie ma co sie tłumaczyc brakiem czasu 5 min zawsze sie znajdzie)
w całej sprawie cieszy mnie jedno - ze nie kupiłem ich od ciebie choc miałem zamiar ale ze ostatnio niewyseksowane jakie kupiłem zawsze okazywały sie samcami to odpusciłem, nie mniej jednak nigdy to nie były pajaki z BULBUSAMI - te pojawiały sie 1-2 wylinki pózniej,
i nie rób z siebie męczennika i ofiary (drugi lipton sie znalazł)
zrozum ludzi: opchnołeś dwa pajaki po 160 czy 170 zł za szt i były to dorosłe samce, mogą czuć niesmak