Te dwie pierwsze to super były. Tak jak ktoś już napisał"Wszystkie tycoony były super".
Wersja do druku
Te dwie pierwsze to super były. Tak jak ktoś już napisał"Wszystkie tycoony były super".
cs
cs
cs
oczywiscie 1,5 ale juz go nie ma wiec nie ma takiej gry ;]]
StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar
StarCraft WYMIATA!!! no jeszcze Diablo 2 :D:D:D
StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar StarCraft BroodWar
StarCraft WYMIATA!!! no jeszcze Diablo 2 :D:D:D
StarCraft WYMIATA!!! no jeszcze Diablo 2 :D:D:D Przez siec lubie tez CS :D:D
cos mi sie zrabalo..... sorki za 3 posty ;) no ale dla mnie starcraft jest gra wszechczasów ;)
ej a nie gra nikt w :
FINAL FANTASY VII????
pozatym Vice City i Tekken 3/nie mam ps2 niestety;/
ej a nie gra nikt w :
FINAL FANTASY VII????
pozatym Vice City i Tekken 3/nie mam ps2 niestety;/
1. Dyna Blaster;
2. Doom;
3. Doom 2. :)