Re: no i po gieldzie w Legnicy 13.03.2004
Cytat:
Aa to może mi powiesz co mówiłeś ? ;]
ja ? no wiesz...przeciez ja nic nie mowilem :> takie tam ;)
Cytat:
Ps. Metall nie usuwaj jego fotki nie zasłużył na to ;]
zrobimy to tak jak sie robi w demokratycznym kraju ? - lapoweczka ? yyy....chcialem powiedziec, pomoc finansowa na rozwoj stronki :P :> albo pare browarkow ? :>
:) pomoc finansowa sie przyda :)
]:-> to usun moja fotke :>
musze napisac do super wizjera TVN że metall łapówki bierze :D
ramm jak cos to ja tez mam wszystkie zdjecia i 50 mb serwer do dyspozycjii ;]
hehe :] :P
ehhh...ale i tak najlepszy moment uwieczniony na fotkach to odwieczna tajemnica Gacka i daid...pt.: daid molestuje Gacka :>
wiec cicho siedz :>
Dobrze że ja z MinuS-em się zmyliśmy :P i nam fotek nie zrobili
To może i ja nastukam pare refleksji. Ogólnie mi sie podobało,jednak rzeczywiście spodziewałem sie troche wiecej wystawców.Ale i tak było nieźle.Tak jak niektórzy twierdzą najważniejsza jest możliwość spotkania sie w realu. Ja na giełdze spełniłem swoje terrarystczne marzenie:Kumaki dalekowchodnie(dzięki Double).
Najlepsza była reakcja moich rodziców.Na poczatku gdy weszliśmy do sali stwierdzili
że mnie zostawiaja i ida na spacer.Potem wrócili i powoli przyzwyczajali siędo widoku tych wszystkich cudenek. Najlepsza była moja Mama trzymająca w rękach pudełko z dorosłym skorpionem cesarskim mówiąca :No bardzo ładny. Szczerze mówiac tego sie nie spodziewałem. Poszanowania dla stoiska przy drzwiach(ci co mieli szarańcze fioletową)Zaimponowali mi fachowością i cierpliwoscią w odpowiadaniu na pytania. Równiez troche mało było ludzi z zewnatrz, zastanawiam sie czy to nie skutek pory dnia.. tą refleksje zakończe dwoma myślami:KROPLA DRĄŻY SKAŁĘ i DO ZOBACZENIA W PRZYSZŁOŚCI.