wplacilem cala kwote na konto 05.05.2005. do dzis nie mam zamowionych 2 malych terrari. nie polecam :(
Wersja do druku
wplacilem cala kwote na konto 05.05.2005. do dzis nie mam zamowionych 2 malych terrari. nie polecam :(
A u kogo zamawiałeś??
Łysek, przeciez napisalem ;\
z tego co napisałeś niewiele wynika... dlaczego nie dostałeś towaru? kasa doszła do niego? masz z nim kontakt?
Wlasnie gadam z Marx'em, zgadza sie kasa zostala wplacona 5, doszla do mnie 6-05 do czego sie przyznaje, jednak kazde zamowienie jest w kolejce sa pewne zasady... kto pierwszy wplaca tej jest pierwszy w kolejce..
Faktem jest tez to ze na terraria trzeba czekac, a ze mam duzo roboty to i sie troszke czas wydluzyl, ale wszystko na pewno robie w regulaminowym, a raczej ustawowym czasie na realizacje zamowienia po otrzymaniu platnosci 21dni.
Ja staram sie nie przekraczac 14dni
Kontakt ze mna jest Marx co widzisz nawet teraz po tym poscioe i po rozmowie na GG
A wiec musisz jeszcze troszke, cierpliwie poczekac i juz lada dzien bedziesz mial terra u siebie
A wszystkim chetnym rozmowy proponuje do mnie dzwonic jesli sie nei mozecie skontaktowac przez net (nie siedze jak niektorzy z was calymi dniami na necie - niestety:( ) 695 950 305
Poki co jest tyle roboty ze nie przyjmuje kolejnych zamowien tylko odsylam do konkurencji :P
Pozdrawiam,
Rafal
A jakby co to polecam kontakt ze mna za nim cokolwiek bedziecie pisac
dziwne, ze odpisales dopiero gdy zalozylem ten topic :<
Marx kontaktuj sie przez GG a nie przez forum, to pierwsza moja sugestia a druga to abys kontaktowal sie w godzinach wieczornych...
kontaktowalem sie przez gg, dopiero gdy zobaczyles moj opis - napisales
Marx, jest też taka sprawa, że często wiadomości nie dochodzą do osób niedostępnych.
Marx nie wiem czy wiesz ale jesli jestem niedostepny to nie dostaje wiadmosci na GG, a i kiedy wlacze GG to nic nie ma... a wiec przykro mi Jka widzialemze chcesz sie skontaktowac to napsialem...
OK ale jesli chcesz pogadac ot na GG Pore mojego urzedownaia w necie podalem a wiec prosze reszte na GG zalatwoac lub na telefon lub e-mail
Prosze o usuniecie lub zamkniecie postow.
Juz wszystko powiedzialem co mialem odpoweidzneia marxowi i nie uwazam tez ze byl to powod zasmiecania i anbijania postow...
Pozdrawiam
Rafał