Czy możecie tutaj zamieścić jakieś fajne zdjęcia węży. Widziałem gdzies ostatnio jak duuuuży wąż udusił jakąś zwierzynę (antylopa lub coś w tym rodzaju) nie pamiętam gdzie to widziałem proszę o powtórkę i jeszcze dokładkę :-)
Wersja do druku
Czy możecie tutaj zamieścić jakieś fajne zdjęcia węży. Widziałem gdzies ostatnio jak duuuuży wąż udusił jakąś zwierzynę (antylopa lub coś w tym rodzaju) nie pamiętam gdzie to widziałem proszę o powtórkę i jeszcze dokładkę :-)
CHyba chodziło ci o to!!!:-) post nizej tez dałem do innego tematu! a zdjecie było ale ..........:-)
i tu jeszcze jedna fotka!!:-) oj nie ma jak duże zwierzaki:-)
Tesz coś dodałem, dziwaczne węże:))
Cześć@_@
ten pierwszy jest nawet fajny:)
Zobacz tez moj wczesniejszy post.
Ale brzydkie łeeeee. Chociarz niektórym mogą sie podobrać !
To wszystko to zbożówki co nie ? ale extra są te czerwone wiecie może czy są dostępne w sklepach lub czy ktoś ze Śląska ma na sprzedarz.
Aha tak wogule to kupię zbożówke od hodowcy ze Śląska. Chcę kupić okaz młody około 40 cm. samodzielnie jedzący !
te zdjecia węzy od Krzysztofa..W ---sa swietnie ciekawwe co to za gatunek!!!:-) mnie sie te zwierzaki bardzo podobaja maja charakter!
Czemu jak chce dać jakieś zdjęcie w załączniku i wybiore je klikam wyśli i nic tylko dalej okienko pisania widaomości !?
Tutaj 1 fajne zdjęcie. Już wiem co było nie tak !
super moja fotka
ja tez sie dorzuce :)))
Ładny czyż nie?
TO może mój boas.
Sorry za słabe zdjęcie.
Jeszcze zdjęć dokładka:))))
Cześć@_@
hmmm
Ładne, a ten wąż taką plame na stałe ma albo potem się cały barwi ?
Nowa dawka zdjęć !
Dla czego on bierze tego szczura pod włos ?
jeszcze dwa :)
NO to jeszcze jedne ja
ta naja to super kupł bym sobie!! (fota)
jeszcze dwie :)
SLAVEK sąt masz te zdjęzia z kobrą?????????????????????????????
Czy zna ktoś strone gdzie są zdjęcia różncyh terrari. Byłem już na niej ale nie pamiętam (w cookie nie mam w histori też bo usunołem), strona nyła angielska i było tam duuuuuuuużo zdjęć terra. Jeśli ktoś zna proszę napiszcie.
http://gallery.pethobbyist.com/index.pl?cat=554&thumb=1
Oto link!! znana strona i ejste tego dużo!!:-)
thx o to mi właśnie chodziło dzięki bardzo.
czekam na kolejne zdjątka.
:)====:)
Wie może ktoś z czego są te skałki na ścianach są zrobione. Lub z czego można takie zrobić NIE DLA JASZCZUREK tylko dla zbożówki.
Wie może ktoś z czego są te skałki na ścianach są zrobione. Lub z czego można takie zrobić NIE DLA JASZCZUREK tylko dla zbożówki.
Dobre pytanie... Przydałby mi sie taki material do nowego terra
Duuuuuuużo młodzierzy zastanawiam się czy to tylko do zdjęcia tak zrobione (raczej tak) przecierz chyba 3 samice szczura nie miały by młodych w jednym kącie
A terra z czego jest zrobione ?
A co powiecie na takie wężyki?
A terra z czego jest zrobione ?
Sorka z barak zdjęcia w odpowiedzi z 20:26 daję teraz zdjecie i przy okazji sorka za powtórzone odpowiedzi coś poszło nie tak.
Mam pytanko jeśli dam żarókę do terra ze zbożówką muszę ją czymś osłonić chodzi o to czy wąż się o nią może poopażyć (jeśli osłonię siatką to bez sensu ponieważ sitaka się nagrzeje i będzie teakże poparzenie, a również będzie zatrzymywać ciepło więć jak
kunc_boaz netu mam te zdjecia :)
nowa dawka