http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26113025 - ale skoro cen się nie komentuje, więc nic już nie piszę!! :))
Wersja do druku
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26113025 - ale skoro cen się nie komentuje, więc nic już nie piszę!! :))
Aha!! Przeczytajcie w opisie po ile chodzą dorosłe samice!! :P
ahhahahaah huhuuhuh hehehehe wowwwww:D
NO COMENTS chyba troche przesadzil
pozdrawiam!
z tego co wiem to p.metallica chodzi po około 1.000 - 1.400 zł za L1 - L2
a może sie myle ....
Co do P. metallici to nie wiem, ale nie wydaję mi się to możliwe. Nawet jeżeli to prawda to nigdy w życiu nie dał bym takich pieniędzy za takie maleństwo!! Jest tyle fantastycznych gatunków ptaszników że naprawdę można wybierać i wybierać...
owszem mettalica jest jeszcze droższa niż napisałeś!
pozdrawiam!
trochę z tą ceną przesadzil o ok 50 zeta chociaż jak wiadomo peocilotcherie do pająków tanich nie należą
pozdrawiam!
Nie wydaje Ci sie mozliwe, bo ty bys nie dal?
A kupilbys obraz za $100 mln?
ale o co chodzi??
sprzedaje za ile chce wolno mu jak komus cena sie nie podoba to nie kupuje . tak samo jak wolno co 24h zamieszczac oferte sprzedazy. co wy swoich problemow nie macie?? jak sie cos niepodoba to wystarczy sie usmiechnac a nie wielkie larum podnosic . a moze wystosujemy do niego jakies pismo zeby sie wogole zdekrementowal?? a jak ktos jest pelikanem i da sie naciagnac to juz jego sprawa
Liczy ze znajdzie jakiegos amatora kwasnych jablek.
Nie wydawało mi się możliwe, ponieważ w mojej dotychczasowej (krótkiej) przygodzie z ptasznikami nie spotkałem się z taką ceną!! A ja osobiście nie kupił bym, również jak nie kupił bym obrazu za 100 mln $. Może kiedyś zmienię zdanie... Ale to napewno za jakiś czas!! ;))
1. Mamy swoje problemy, a Ty nie masz nic innego do roboty jak zgrywać "obrońcę moralności"??
2. Nikt tu larum nie podnosi.
3. Tak wystosujmy pismo!! Przygotuj petycje...
Moim zdaniem to jest zwykły chwyt marketingowy albo coś w tym stylu.
POZDRO 600 POZDRO 600...
ALE SLUCHAJCIE ON Z TĄ CENĄ TAK BARDZO NIE PRZESADZIŁ!!!
VORAX JE MIAŁ PO 2-3 WYLINCE ZA 120 złotych!
POZDRAWIAM!
WOLNY IRAK WOLNA PALESTYNA WOLNY RYNEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja miałem na sprzedaż Poecilotherię rufilatę po 3,4wyl za 115zł . Ale to,aż w tamtym roku jeszcze :P . A zdążyły przez ten czas sporo podrosnąć. A są naprawde duże są o wiele większe od pozostałych gatunków Poecilotherii. Pozdrawiam
;))
Więc stąd wysuwa się wniosek że ceny jednak idą w góre... . Pozdrawiam
Kazdy wystawia towar za ile chce... Nie ma co komentowac, rozumiem, jakby dal cene 2800 zl. Ale niecale 300? To nie jest tani ptasznik...