-
Wyniki konkursu Ptasznika
Witam wszystkich i podaję nieco spóźnione wyniki konkursu autora programu komputerowego Ptasznik.exe
Głosujący zdecydowali, że pająki Ptaszniki otrzymają:
- Dariusz Kucharski (Dark Raptor) za zdjęcie nr 142
- Tomasz Kempski za zdjęcie terrarium nr 24
- Łukasz D. (Diabolo) za artykuł nr 2
Nagrody sponsorów otrzymają:
- Szymon Mleczko (Maikardaaion)
- Krzysiek (werni)
- Marek (Rastafaq)
- Konrad <tws-ostr>
- Heniek (kudłaty)
- x ray
Gratuluję wszystkim i dziękuję za nadesłane materiały. Proszę nagrodzonych o adres, na który wysłać nagrodę.
Osoby które otrzymają Ptasznika proszę o wybranie pająka z listy nagród.
Więcej informacji o głosowaniu umieszczę niedługo na stronie www.pirog.obywatel.pl.
-
Re: Wyniki konkursu Ptasznika
tak z ciekawosci jaka jest lista nagrod?
-
Zapraszam na stronkę. Jest tam trochę bajerków
-
Ja chcialam obejrzec zdjecia, ale po dwoch probach sie zniechecilam. Nie chcialy mi sie wcale ladowac - przy kazdym musialam czekac 5 minut, aby sie zaladowaly. W koncu sie zniechecilam...
-
heehehe jupiiiiiiii wygrałem nagrody od sponsora hehehehe :):):):):):):):)
-
Przykra sprawa z tym otwieraniem się zdjęć. Niestety nic nie mogłem zrobić. Następnym razem postaram się zrobić coś lepszego. Ten konkurs był zorganizowany pod wpływem impulsu. Nadesłane zdjęcia dołączę do programu i będzie można sobie wszystko pooglądać dużo szybciej.
-
hihi wygralem!! zdjecie terrarium 024 jest moje!! ale jestem z siebie dumny:D zwlaszcza ze terra od podstawy robilem sam nie tylko wystroj!!:D
jeszcze jestem w szoku!!
-
A dodam, że Borello przez parę dni próbował wysłać swoje zdjęcie i już prawie stracił nadzieję, że dojdzie. Opłacało się :)
-
hi hi haha...tralatrala...wygrałem nagrode sponsora ..super..... jaksie ciesze .......dzieki serdeczne
-
heheheh ja tez sie strasznie ciesze z nagrody chodz nie wiem co jeszce dostane dogadam sie jutro z Andrzejem
-
ja też wygrałem nagrode sponsora
-
-
a ja mam nadzieje,ze sietu pochwalicie co dostaliscie!!!
gratulacje wsztystkim!!!
-
hyh, wygralem pajaczka, teraz nie wiem co wybrac ;]
-
A oto nagrody, które zostaną rozdane:
- Tomasz Kempski - lasiodora
- Diabolo - jest w szoku i się zastanawia :)
- Dariusz Kucharski - jeszcze nie wie, że wygrał i nic nie wybrał :)
- Szymon Mleczko - elektroniczny zegar biurowy z kalendarzem z długopisem
- werni - wyjechał, ale dostanie fajny zegar z kalkulatorem
- Rastafaq - też go nie ma, ale dostanie zegar z termometrem
- Konrad - już wie, że coś ma, ale nie wie, że dostanie też zegar z termometrem :)
- x-ray - dostanie fajną koszulkę
- kudłaty - poprosił o płytę CD więc też dostanie
Cieszę się z Wami :)
Jakby ktoś dostrzegł jakieś piękne zdjęcie, które nie dostało nagrody i miał coś na zbyciu to niech się podzieli. Ludzie są później tacy szczęśliwi :)
Pamiętajcie o adresach bo mailem nic nie wyślę. Adres po wysłaniu nagrody zostanie skasowany (zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych od osób fizycznych).
-
Juz sie zastanowilem :) Wybieram sobie Stromatopelme calceatum :) adres wysle na e-mail :)
-
heheh no niby wybralem lasiodore ale jak wczoraj zasypialem to po glowie chodzil mi jeszcze Brazilopelma coloratovillosum (czyli nandu coloratovillosum??) i... ciagle mysle hehe. jednak moglem nie brac udzialu w konkursie bo teraz taki wielki problem mam..:D
-
No, faktycznie trzeba bylo nie brac udzialu.
-
..........nie jeden chciał by miec taki problem....gratulacje, ......Andrzej dziekuje za koszulke .
-
Borello: trudno, pomogę Ci. Podaj listę nagród, a ja podam Ci adres na który ma być wysłana. :> I problem będzie rozwiązany. :-P
-
hhehe
nawazylem sobie piwa to teraz musze je wypic;P jednak wielkosc lasiodory mnie przekonuje - chce miec WIELKIEGO ptasiora!!:D
-
:DDDD Zaniemówiłem :0
Nieczęsto tu wpadam, a szukałem rankingu na Twojej stronce :)
Chyba pokuszę się o herculesa, co duuuuużego do kolekcji.
Super, super, super.... (piszę tego posta doć póno w nocy, więc nie wiem czy nie mam przewidzeń ;)
-
Dark Rapotor: wydaje Ci się. Jesteś śpiący... za chwilę podasz mój adres jako odbiorca.. czujesz się śpiący... :>
-
A swoją drogą, czy ktoś może wreszcie podać jaka była lista nagród? Bardzo mnie to ciekawi.
-
Lista nagród była i jest cały czas na stronie ze zdjęciami konkursowymi: http://www.pirog.obywatel.pl/konkurs.html
A swoją drogą niezły z Ciebie hipnotyzer :D
Wybaczcie mi jeśli nagrody spóźnią się kilka dni. Muszę niestety pojechać na Litwę (mam nadzieję, że wrócę) i zaraz po powrocie zajmuję się wysłaniem wszystkiego. Dojdą wszystkie!!!
-
Żeby jeszcze tylko ta www szybciej chodziła. ;-P
-
chciałbym jakoś zobaczyć te nagrodzone fotki gdzie to sie znajduje??podja ktoś jakiś link:)
-
http://www.pirog.obywatel.pl/konkurs.html
oto numery zdjec ..................Głosujący zdecydowali, że pająki Ptaszniki otrzymają:
- Dariusz Kucharski (Dark Raptor) za zdjęcie nr 142
- Tomasz Kempski za zdjęcie terrarium nr 24
- Łukasz D. (Diabolo) za artykuł nr 2
Nagrody sponsorów otrzymają:
- Szymon Mleczko (Maikardaaion)
- Krzysiek (werni)
- Marek (Rastafaq)
- Konrad
- Heniek (kudłaty)
- x ray
wystarczyło dobrze pprzeczytac posty .....tampisze wszystko