info:
www.biofil.pl
Wersja do druku
info:
www.biofil.pl
ostry wypas :)
tylko czemu mi się kędziory wogóle nie podobają :(
haha
szkoda ze nie jestem z kraka
hehe :) będę na pewno :)
hehe nieźle
a jakiej okazji taka promocja?:)
Masz napisane - z okazji Mikołaja. :P
Ja też chce!!! Czemu biofil nie jest w wawie??!!! :((((
Własnie dlatemu zeby sie mozna urwac ze szkoły !!
Nieee no. Czemu ja mam tak daleko:(
eeeeee.
Bialystok daleko jest od wszystkiego.
Nawet kedziorki sa drogie ( 200zl za tak +- L6 , a jak go sobie sam wyjme to 150 :} ).
szkoda że w Jeleniej nie ma takiego czegoś;]
ale nie zle wam w Bialymstoku placa. Za tak prozaiczna czynnosc jak wyciagniecie pajaka - 50zl? ;)
heh spoko, tylko nie moge sie doczekac jak beda dawac mlode boaski albo jakies pytony .... mam nadzieje ze jeszcze w tym roku pod choinke :))
hahahaha
Kurde, rozdaja kedziezawego - chyba najtanszego pajaka - za darmo i nagle kazdy polubil i chce miec! LUDZIE LITOSCI! Taki pajak to tylko 5 złotych.... Aaa.. ktos tam chcial zarywac szkole ... dla 5 złotych... niezle. Grunt to reklama.
A pewnie ze to dobra reklama. Czlowiek przyjdzie, dostanie malenstwo i sie bedzie cieszyl ze taki fajny sklep.
Im sie wyklulo powiedzmy 500 sztuk kedziorkow (tak +- kokon) i co maja z tym zrobic??
Jezeli zysk sprzedajac z takiego kokonu to
powiedzmy 2zł za pajaczka to 500x2zł = 1000zł.
eeee cos sporo mi wyszlo :|
Oplaca sie im?????
Chmmmm to sam juz nie wiem.
Moze po prostu za duzo zabawy im jest z nimi a za maly zarobek to daja.
Poza tym jak juz powiedzialem potencjalny klient bedzie baardzo zadowolony ze sklepu jak dostanie taki "gratisowy" prezent.
Gdyby w moim miescie taki sklep byl to sadze ze bym wlasnie w nim na przyszlosc kupowal rzeczy.
twoja głupota przerasta już wszystko ...za to inteligencja nie przewyższa rozmiaru buta....
biofil RULEZZZZZZZZZZZZZ ale moglibyście dać na stronce oferte waszych pająków
Hehehe no to chyba będe miał kolejnego kędziorka :P
i to sie nazywa dobry lans :D
hihihi
Ja sie już nauczyłem :) jak cos daja to sie bierze ... będzie 1 pająk w Grudniu potem to juz tylko z górki wypłata i kolejne zakupy :D
Niektorzy sie tak podjarali jakby rozdawano kielbase a nie pajaki. Chociaz.. podoba mi sie "DZIEN KEDZIORA" - mowiac o nazwie samej w sobie :]
heheh jak bym mieszkał w krakowie to bym sie wybrał całą ekipą z 30 osub kazdy po kedziorku i potem wszystko by do mnie trafiło :D szkoda z nie mieszkam w krak
PMajdan czyżby bardziej jarała cie kiełbasa niz pająki ?:P chociaż w sumie podsuszana Krakowska nie jest zła :D
wino całe szczescie że nie mieszkasz :) chociaż ja nie licze na darmowego kędzia bo w Biofilu będe po świerszcze koło 16 :)
Santo... ;)
WINO typowa postawa polaka heh :( poszedlbys z 30 osobami i mialbys 60 pajaczkow. Heh wino po co Ci tyle? daj skorzystac innym, za 60 zl mozesz miec tyle ;]. A potem sie ludzie dziwia ze przy otwarciu nowego hipermarketu ludzie walcza jak zwierzeta zeby miec tansze dvd :P. Widzialem jak cale rodziny biegna tylko np po zgrzewke cukru zwalniajac sie z pracy :PP Szkoda gadac... A Dzien kedziora jest SWIETNYM pomylsem :] i uwazam ze jest zrobiony zeby terrarysci sie spotkali w jednym miejscu i przy okazju odwiedzili biofilek a nie po to zeby w tloku walczyc o te 2 kedziorki ;P to taki przyjemny dodatek.
Pozdrawiam.