Jak w temacie...
Wersja do druku
Jak w temacie...
To zalezy jak im sie chce jesc...
Moj Gek ostatnio mi nie chcial jesc swierszy to teram mam ich multum w terra (narobilo sie malych:D)
Tu nie ma reguly bo czaem potrafi opedzlowac np 3 karaczany a przez tydzien nie kce nic ruszyc a czase je co dzien po swierszczu...
:DJohn_Y napisał(a):
Ja swoje karmie codziennie. Dzisiaj mi 1 raz z reki jadly i jestem zajebiscie szczesliwy :]
ja tez karmie swoje geki codziennie, zaleznie od i glodu jedza od 1 do 3 swierszczy.
Moj sobie niedawno zrobil przerwe, ale znowu je. Karmie go po 1 duzym swierszczu na dzien bo gek ma dopiero 5 miechow.. :>
Roznie. Raz na tydzien, 2 razy na 3 miesiace, czasmi codziennie. Nie mam reguly.
ja mojego codziennie..czasem jej zrobie przerwe..ale tak to jje 3,4 dziennie..czasem 1
mam swojego geka az 3 dni , w pierwszy zjadl 4 swierszcze :) w drugi chyba 3 a dzisiaj 2 :)
skoro jest juz temat o karmieniu to nowego nie zakladam, i zapytam w tym mam weza i dla niego zostalo mi w zamrazalce kilka oseskow, czy moge lamparty nakarmic takimi mrozonkami czy one tylko zywe oseski??
daj lepiej lampartom świerszcze.
po ilu dniach nie jedzenia gekon moze podupasc na zdrowu lub kondycji ??
Jeżeli gekon ma gruby ogon to może nawet 2 miechy nie jeść nie tracąc na zdrowiu.Trzeba wtedy pamiętać aby gek miał wode.