opłacasięblondi L1za80zł
Wersja do druku
opłacasięblondi L1za80zł
Chyba tak, ja za 80 kupiłem Irminie L3, a blondi bym nawet wolał, ale bał bym sie ze jej takiego dużego terra nie zbuduje... :D
Ja kupiłem jedynkę za 65 zł,ale 80...Hmmm.Lepiej kup na allegro L2.Licytacja już od 30 a sprzedawca pewny.
A to jest pytanie, stwierdzenie, czy co?
Ja będę mial w środę od algernona L1. Chyba to mój najbardziej wymarzony ptasznik ew.P.subfusca. No a terra jeśli to będzie samica to 90x30x30 to pewnie jakieś roślinki jej posadzę. A potem irminia albo jakaś Poelicotheria.
Irminka jest słodka. Tylo jak jej później terra użadzić i myślicie żeby jakiegoś fauna-boxa dać jej czy szklane terra? Ja osobiście wole szklane, ale jak wy uważacie. Mam jeszcze trochę czasu do namysłu bo ona jest dopiero L3. I jeszcze jedno pyt: czy Irmoni jak jak inne pająki lnieją co ok 30 dni?
1.Nie jak my uważamy tylko jak Ty uważasz :P To Twój pająk.Osobiście preferuje szklane terraria,ładniejszy efekt jest :)
2.Nie ma reguły linienia pająków - raz ci wylinieje w 30 dni, drugi raz w 2,5 miesiąca.
ja kupilem swoja po znajomosci za 50 zl l1 oczywiscie a na gieldzie byly po 65 zl l1 i po 100 l2...........wiec jak dla mnie to troche drogo....jednak z drugiej strony jest ich malo na rynku a jak chcesz ja bardzo miec to ja bierz bo to zajefajny pajak
za 80zł irminie L3?!?!
straaasznie drogo!
Na stoisku TomkaG blondi l1 były po 55z zł. A ta irminia to naprawde strasznie droga za tą cene dało by rade kupić L6-7
irminie L6 kumpel kupił za 60 zl :D