cześć ten post jest do Łyska poniewarz chcę u niego kupić 500 świerszczy domowych a nie mogę złapać z nim żadnego kontaktu. Odezwij się na gg 2688853 lub telefonicznie sms 503970086
Wersja do druku
cześć ten post jest do Łyska poniewarz chcę u niego kupić 500 świerszczy domowych a nie mogę złapać z nim żadnego kontaktu. Odezwij się na gg 2688853 lub telefonicznie sms 503970086
kolego, nie wpłacaj temu oszustowie żadnej kasy !!! (poczytaj na forum co to za czlowiek)
Trzymaj sie od Lyska jak najdalej! Poczytaj o nim posty! To jest sprzedawca z ktorym nikt juz nie powinien robic interesow! Traktuj brak kontaktu z nim jako dar niebios.
Pozdrawiam!
Przestań p***** ! Wszedzie gdzie jest post o Łysku zawsze sie udzielasz.Oddal kase? To siedź cicho.
ale ja już u niego kupywałem świerszcze i wszystko poszło ok. a jak jestescie tacy to powiedzcie mi od kogo moge kupić 500 świerszczy domowych 10 gr szt
robert.p - moze nie po 10gr ale zawsze pewne.pozdro
Hmm...Mamy kolejnego kumpla oszusta.
Moze i oddal kase ale z wielka laska i po ponad dwoch miesiacach blagan. I nigdy nie bede mial zamiaru mu popuscic koles czy Ci sie to podoba czy nie. Jesli Lysek dalej bedzie mial czelnosc prowadzic interesy na tym forum kazdy jego post bedzie opatrzony moim komentarzem i pewnie nie tylko moim bo i wielu innych orznal.
Zwykla ludzka uczciwosc nakazuje mi ostrzegac innych.
A co Ciebie to tak w oczy kole fibusiku?
"Oddal kase? To siedź cicho"
fibus to może chcesz kupić odemnie terrarium?
wezme od ciebie kase przez 2 miesiace co jakis czas dam ci wiadomosc ze terrarium juz w drodze zebys sobie porobil troche nadzieji,po czym ODDAM KASE wiec nawet nie próbuj mieć do mnie jakiś pretensji!!
no wlasnie jaterz bym chcialbym z tobą pochandlować daj znać kynio8@o2.pl
To czemu nie pojechaliscie na gielde zeby sie z nim spotkać? nie fibusik tylko fibus13... zebym ja twojego nicka nie przekrecil...
Nie bede koles rznal przez pol Polski zeby moc stanac przed swiatobliwym obliczem wielkiego Lyska! Zastanow sie nad tym co piszesz! Myslenie fibusiku nie boli...
niemoglem
1. Nie jestem dla ciebie zaden "koleś"
A skoro na forum jestes taki mocny to trzeba bylo sie przejechac przez pool Polski - jestem ciekaw co bys powiedzial Rafalowi jakbys stanal twarzą w twarz.
Nic bym mu nie powiedzial koles...Szkoda slow
Wyluzujcie.
A ty sisiorek1 weź na uspokojenie. Fibus wyraźnie napisał ci jakich zwrotów nie powinieneś względem niego używać. Więc to co robisz to zwykła prowokacja.
Na tym forum powinna obowiązywać kultura wypowiedzi i tylko o to proszę.
Fibus.. słownictwo.
ok
mnie bardziej ciekawi co by Rafał powiedział przy takim spotkaniu
"sorry ale mialem cie w d***,i nie odpowiadalem na twoje maile/gg/telefony"?
łysek oszust, by zaczą sypąc gęstą scieme, że nie mogł bo był w niemczech, organizował giełde miał awarie kompa, pirón kulisty wpad mu przez okno i rozwalił bezpieczniki no i na koniec wspomniał by jeszcze pewnie że jest śledzony przez rosyjskich szpiegów. Oczywiście twierdził by ciągle uparcie jaki to z niego super sprzedawac, uczciwy człowiek, biedny, męczony przez wszystkich pan łysek.
Ok
Sorry Fibus13.
Konradzie tak w skrócie:
Sisiorkowi1 się udało Ophidii i mnie nie (nadal brak odzewu), więc sam się zastanów czy 30-50% szansy na to, że ci przyśle towar i nie stracisz kasy jest wystarczającą gwarancją.
Niedługo trzeba będzie założyć nowy dział o wszystko mówiącym tytule "lysek"
kupiłem u niego świerszcze i musiałęm czekać na nie 3 tygodnie ale na forum nic nie pisałęm. Doszły. Powiedziałęm sobie że nigdy nie kupie od niego niczego i nic już nie kupie z przedpłatą. Chcę sobie założyć chodowle świerszczy domowych a niegdzie nie moge znaleść człowieka który je choduje a tylko z tych co mi wiadomo to Łysek ma domowe. Niemam wyjścia.
PS. pomóżcie mi poszukać kogoś kto choduje świerszcze domowy. robert p. choduje tylko kubańskie
zawsze tak jest że jak się zapytam o świerszczach to już nikogo niema
w curtusie mają :P
cóż mogę napisać, mnie tez Pan Łysek zignorował, na giełde nie pojechałem bo nie opłacało się mi to, a poza tym nie miałem czasu, niestety sesja zaczęła mi się strasznie późno i ostatni egzamin miałem przedwczoraj. Ale mam przygotowane wszystkie maile i rozmowy na gg z Panem Łyskiem i dziś lub jutro idę na policję oskarżyć Pana Łyska o wyłudzenie. I postaram się że jeśli będzie trzeba stawić się w sądzie to Pan Łysek będzie jeździł do KRK składać zeznania i wyjaśnienia.
Pozdrawiam wszystkich terrarystów i ODRADZAM robienia interesów z Panem Łyskiem bo jest kłamcą, ściemniaczem i nie należy mu ufać.
Whateva:
trzymam kciuki :]
no i poszło
za 2-3 tyg mam zadzwonić i się dowiedzieć kto prowadzi sprawe
I dobrze
mi tez jeszcze nie zwrocil kasy za terraria :<