Przeglądając dzisiaj forum natknąłem sie na wypowiedź usera o nicku MrocznyKaraczan --->Kliknijcie tutaj</FONT></P> który lekko mówiać obraził TylerPL i zasluguje na (wg mnie) żółtą kartkę.Piszcie co o tym sądzicie.Pozdro
Wersja do druku
Przeglądając dzisiaj forum natknąłem sie na wypowiedź usera o nicku MrocznyKaraczan --->Kliknijcie tutaj</FONT></P> który lekko mówiać obraził TylerPL i zasluguje na (wg mnie) żółtą kartkę.Piszcie co o tym sądzicie.Pozdro
podobnie jak Rado120, wystarczy przejrzeć jego odpowiedzi na wcześniejszy post Tylera z tego samego forum o zagadce z funkcjami.
eeno nie przesadzajcie... na głupie posty TYleraPL - głupia odpowiedz ;];]....
TylerPL przynajmniej nie przeklinał i fajnie to wkomponował taki quiz z niespodzianka nie dla wszystkich miłą :)) a Mroczny wyzwał od przekleństw wiec...
No tak, ale Tyler nikogo nie obraza,l tylko chyba nudzil sie na lekcji matematyki i mu taki glupi pomysl przyszedl do glowy. Mrocznykaraczan poprostu naublizal mu publicznie.
Poziom rzeczywiscie ponizej poziomu mulu... Autorzy bluzgow raczej nie odniesli skutku... bynajmniej Tyler sie nie rozplakal. Skutek byl raczej odwrotny, bo za kazdym razem jak widze te 2 nicki, to mam na twarzy zlosliwy usmieszek. Sam bym sie zbanowal, gdybym sie tak skompromitowal.
Heheh.... mnie zastanawia tylko, dlaczego to ludzie tego pokroju zwykle najglosniej smieja sie z Leppera? :>
Ja dodam cos od siebie,a mianowicie wiadomosc od pana MK na GG do mnie.
8674961 (11:37)
i co sie ***** wtrącasz? ubierze cycuś czarną koszulke posłucha metalu i ***** satanista wielki ave satan, będe tempił takie ścierwo puki żyje a tobie sie ***** niepodoba to nieczytaj, tematu ***** niewidziałeś? pisze chyba ze do TYLERA jaki masz ***** nick? tyler? ślepy ***** jesteś? mówie coś do ciebie? besztam tego brudasa a nie ciebie, strażnik teksasu ***** sie znalazł, chcesz być taki zajebisty w oczach innych to sie nie wpierdalaj ***** w czyjeś sprawy tylko ***** dziecko se zaadoptuj
8674961 (11:38)
idz ***** skarż sie adminom i mamie jeszcze wklejaj to na forum i mnie to jebie
Samael (11:41)
bana wyslemy poczta
Samael (11:41)
akurat masz pecha bo jako moderator to jak najbardziej powinienem dbac o kulture,ktorej niestety Ci brakuje
8674961 (11:42)
HUJ CI W DUPE
Samael (11:42)
obiecanki cacanki
Jak Nook sie pojawi,zglosze sie do niego z prosba o bana dla tego pana.Jak widac mlodziez z Mielca sie nudzi ;]
bardzo zabawny jest ten chłopiec. ;) myslę żeby mu jakies puzzle lub gry planszowe na necie znaleść. Nie bedzie zaśmiecał forum
Na stos z nim:)
gość próbuje walczyć w (jakby nie było) słusznej sprawie. Ja sam osobiście nienawidze czegoś takiego jak jeden z drugim zapuszczą włosy, wskoczą w glany, posłuchają metalu i robią z siebie niewiadomo co... pełna kompromitacja. Nie wiem co TylerPL chciał tym udowodnić ale to już jego sprawa.
Natomiast sam sposób reakcji MrocznegoKaraczana... no cóż... brakuje mu klasy
Pewnie wnerwiony jest ze stadion Stali zamkneli i musi sie gdzies wyzyc :)))
MareQ napisał(a):
> gość próbuje walczyć w (jakby nie było) słusznej sprawie. Ja
> sam osobiście nienawidze czegoś takiego jak jeden z drugim
> zapuszczą włosy, wskoczą w glany, posłuchają metalu i robią z
> siebie niewiadomo co... pełna kompromitacja. Nie wiem co
> TylerPL chciał tym udowodnić ale to już jego sprawa.
Post Tylera byl zartem i kazdy kumaty odebral to jak dobry zart :] Ja tez chodze w glanach i mam dlugie wlosy i nie robie z siebie "niewiadomo czego",ale nikt mi nie bedzie pisal ,ze jestem brudas i sie nie myje tylko dlatego ,ze lubie ubierac sie tak jak ubierami slucham tego czego slucham !!! Daje sobie reke uciac ,ze gdyby w ukladzie wyszla gwiazda Dawida badz "lubie murzynow" znalazlo by sie kilku "tolerancyjnych walczacych w slusznej sprawie" .Jak widac niektorym slowo tolerancja jest zupelnie obce...Zastanawia mnie jedno,ze wiekszosc z tych "czyscioszkow" pisze "Bog ,Honor ,Ojczyzna",a potem "Zydzi do gazu"... Moim ulubionym powiedzeniem jest "Zdzblo w czyims oku zwada ,podzczas gdy belka we wlasnym nie zawadza" i niestety u nas w kraju sprawdza sie znakomicie.
Ps.Zapewniam Cie ,ze nie "posluchalem" sobie metalu tylko robie to od lat (od 92-93 roku) :]
MareQ,ja czegoś nie"kumam". Popierasz mrocznegokaraczana tylko nie sposób w jaki on to zrobił. W takim razie wytłumasz mi co robi przy Twoim mailu i w nazwie Twojej strony szatańska liczba "666"? Nie mam nic przeciwko używaniu tego ale dla mnie to hipokryzja. Tyle samo znaczy "Ave satan" i "666" biorac to poważnie(choć dla mnie trudno jest to traktować poważnie).;)
POPATRZCIE TYLKO KTO TU JEST BARDZIEJ MADRY I INTELIGENTNIEJSZY ! LUDZIE ODPOWIADAJACY NA JEGO POST W OBRONIE SWOJEGO ,,WSPOLBRATANKA" SLUCHAJACEGO TEGO SAMEGO RODZAJU MUZYKI ,TYLKO ONI STAJA W JEGO OBRONIE I W OBRONIE TEGO JEGO ZARCIKU ,,AVE SATAN" A LUDZIE CI KTORZY NIESLUCHAJA TEGO TYPU MUZYKI WOGULE NIEWPISUJA SIE I NIEWYRAZAJA SWOJEJ OPINII . A ,,WSPOLBRATANKOWIE TYLERA" IDA JAK KLAŁNY JEDEN ZA DRUGIM ZASLEPIENI W OBRONIE .,SKACZAC JEDEN NAD DRUGIM. A JEDYNYM MORALEM WYNIKAJACYM Z POSTU TYLERA JEST TO IZ CHLOPAK PRAWDOPODOBNIE BARDZO ZAKOMPLEKSIONY CHCIAL ZWROCIC NA SIEIBE JAKAS UWAGE TZN UWAGE FORUMOWICZOW W TEN SPOSOB IZ CHCIAL POKAZAC JAKI ON TO NIEJEST ,JAKIEJ ON MUZYKI SLUCHA I ZE ON JEST ,,AVE SATAN" HEHE I WIELKI FILOZOF WIELCE MADRY:/ A POPATRZCIE CHOC PRZEZ CHWILE W JEGO PROFIL W JEGO ZDJECIE Z PROFILU -WIDZIELISCIE ? WIDZICIE JAK PLYNA Z TEGO ZDJECIA KOMPLEKSY ? TYLKO PROSZE ZEBYSCIE ZARAZ NIEPISALI ZE TO TAKI JEGO ZARCIK I NIEZROZUMIELEM GO :/ ! TO TAK JAKBYM WRZUCIL SOBIE DO PROFILU FOTKE Z WIELKIM TATUAZEM NA KLATCE PIERSIOWEJ I TAKIE ZDJECIE MOZNA PODPISAC- PATRZCIE JAKI JESTEM TWARDZIEL MAM TATUAZ I TO DUUUZY! BOJCIE SIE MNIE JESTEM STRASZNY- I OCZYWISICE PATRZAC NA TAKIE ZDIECIE JEDYNA SUGESTIA JAKA NAPLYWA TO TO IZ CZLOWIEK MA WIELKIE KOMPLEKSY I CHCE ABY GO ZAUWAZONO I WIELCE CHWALONO:/ TAK SAMO Z FOTKA UZYTKOWNIKA TYLERA :/ TO JEST ZALOSNE SMIESZNE I SAM JUZ NIEWQIEM CO WAM TU NAPISAC CIEKAWEGO ABYSCIE ZROZUMIELI ,,ZART " TYLERA ZART KTORYM CHCIAL ZWROCIC UWAGE NA SWOJA OSOBKE. A CHOCIAZBY BYL ON ,,WIERNYM" CZLOWIEKIEM SLUCHAJACYM TEGO TYPU MUZYKI TO SZANUJAC SIEBIE I TA SUBKULTURE NIGDY NIEZROBILBY ,,ZARCIKU -AVE SATAN" TAKZE NASTEPNY WNIOSEK KTORY SIE NASUWA A TO DO LUDZI TYCH KTORZY SLUCHAJA DLUGO TEGO TYPU MUZYKI I BRONIA TEGO UZYTKOWNIKA I SIEDZA JESLI MOZNA TO TAK NAZWAC W TEJ SUBKULTURZE (NIEPAMIETAM KTOS Z TEGO POSTU SIE DOPISYWAL) TO CZY ABY TYLER TO NIE JEST ZWYKLY POZERANT ? JAK MYSLICIE ?
POZDRAWIAM
ja nie slucham metalu
A ty to sie dobrze czujesz, chlopku? Mielec, no tak... Pisownia, jak widze na poziomie, docinki rowniez... Nie pisz wielkimi literami calego tekstu, to po pierwsze. Po drugie, jesli mowimy o psychicznych aspektach kompleksow to wiedz ze osoba zakompleksiona w zyciu nie dalaby swojego foto do publicznego wgladu, a takim jest umieszczanie zdjecia w internecie.
popieram w sensie że rozumiem jego zbulwersowanie. Tak jak napisałem - chciał dobrze ale brakuje mu klasy.
Samael, bardzo fajnie że chodzisz w glanach, masz długie włosy itd itp, tylko sprawa jest tego typu że nie obnosisz sie z tym na lewo i prawo.
A fakt, że karaczan napisał to co napisał kwalifikuje go do bana - bezdyskusyjnie.
A '666' w moim adresie jest dlatego że 'mareq' było już zajęte :P
MareQ napisał(a):
>> Samael, bardzo fajnie że chodzisz w glanach, masz długie włosy
> itd itp, tylko sprawa jest tego typu że nie obnosisz sie z tym
> na lewo i prawo.
Heh ,bo nie ma w tym nic "extra",ale niektorzy to chyba maja jakies kompleksy i musza sie na forum "pokazac" (nie mam tu na mysli Tylera :] ). Wiesz i nie bardzo rozumiem z tym "obnoszeniem"...jesli na koszulce mam odwrocony pentagram (motyw uzywany przez wiele zespolow metalowych na swoich koszulkach) to co powinienem go zakryc zeby sie "nie obnosic' ??:> Kazdy robi to co lubi i powinno sie to uszanowac,a jesli ktos poczul sie urazony to mogl to napisac w bardziej konstruktywny sposob,a nie uciekac sie do prostackich epitetow. Jesli Tomek_Nie pil do mnie to powiem ,ze poza swoja osoba nie bronilem nikogo,bo tu takze chodzi o moja osobe :].Co do "wspolbraci" to widac ,ze jeden "inteligent" broni drugiego "inteligenta" w bardzo "inteligentny" sposob... Chyba w Mielcu pospolite ruszenie...:D
Oto rozmowa (a raczej prymitywny monolog ze strony mrocznego) przeprowadzona pare minut temu.Uwaga zawiera przekleństwa wiec w razie czego dam *** :)))
8674961 (22:48)
i co fibusiu? zadowolony jesteś? że mi profil usuneli?
Fibuś (22:49)
nie czaje
o co chodzi
a
Mroczny
8674961 (22:49)
tak to jak
ja
wiesz ja założe sobie teraz nowy profil i niema sprawy
Fibuś (22:50)
nie sądze
8674961 (22:50)
tak k**** jużto zrobiłęm pedale, a dla mnie będziesz zawsze piz*usią
Fibuś (22:50)
poza tym takie zarty to trzeba bylo na priv zalatwiać
wes chlopie k**** juz mnie nie denerwoj
niebedzie mi k**** brudas ave satan wypisywał
Fibuś (22:51)
w zartach to pisal
i to nie jest twoje forum
forum jest po to zeby sie wypowiedziec
jak ci nie pasowalo trzeba bylo milczeć
8674961 (22:51)
i ja też sie k**** wypowiedziałem
a ty jesteś sprzedawczykiem?
na admina staretujesz?
do cieibe coś pisałem?
załątwiałem sprawe z tylerem
a ty musiałeś siewpie******
to na priv
jak z tylerem
8674961 (22:52)
ale nic... tak tylko pisałęm żeby ci powiedzieć co myśle o tobie że jesteś k**** lalusiem
Fibuś (22:52)
no tak ulzyj sobie
hehe po czym mam se ulzyć ?
myśleisz ze sie zdenerwowalem na ciebie?
hehe
8674961 (22:53)
mam juz nowy profil i mnie to j*bie
Fibuś (22:53)
Co ty,szalikoweic jestes ze taki anty-metal
jakimi szalikowcami człowieku
nigdy na meczu niebyłem
sram na mecze i stadioy
i te wszysktie k**** szaliki
Fibuś (22:53)
sram na tą stal całą
i takich lalusiów jak ty
8674961 (22:55)
poprostu dla moich znajomych terrarysów będziesz teraz nie fibus tylko fibus ci*a... tyle ci chciałem powiedzieć lalusiu
Fibuś (22:55)
znajomych?
Fibuś (22:55)
dobra czesc
Oto cala inteligetna rozmowa którą brutalnie przerwałem ( już sie koleś rozkręcał,nie? hehe :)))
hehe jakie groźby ? :-D człowieku... ja tylko ci napisałem ze jesteś lalusiem przecież a nie groziłęm ci... w którym miejscu widzisz jakieś groźby? sam mowiles zeby załątwiać sprawy na priv więć co to ma znaczyć? laluś jesteś.... tyle
no to moze nie groźby ale pedalska rozmowa z twojej strony...wiecej sie wypowiadac na ten temat nie bede
ehhh :) śmieszny jesteś :) idź do mamy sie poskarż jeszcze że cie ktoś od lalusiów zwyzywał :-D hehe
hehe a rob se co chcesz :-D ale przepraszam ze cie przestraszyłęm :-D chyab spać niebędziesz mógł przez takie straszliwe groźby, jak ktoś cie nazwał lalusiem to żeczywiście penwie morderstwo już planuje, wiesz co? nielekceważ lepiej takich spraw... idz na policje :-D
ooooo teraz nawet zauwazylme ze lalusiu dodałeś coś od siebie do tej rozmowy :) no tak korekty są potrzebne :) żeby przypadkiem niebyło ujmy na twoim kulturalnym zachowaniu :) - laluś ściemniacz, masz już dwie ksywki u mnie
Jeden dzien wystarczy forum nie czytac i juz banda robi dziadostwo.no coment. Wnioski sie wyciagnie. Nooka jeszcze w domu nie ma:)