-
Mr. lewiatan81
Witam:)
Były już różne komentarze co do lewiatana81. Myślę, że nie będę już dodawał, że na okrągło utrudnia mi prace moderatora postami ponieważ jego posty mówią same za siebie:) http://www.terrarium.com.pl/forum/se...=0&fldauthor=1 .
Nie pisał bym tego posta jednak wysłałem mu maila żeby z tym przestał, ponieważ moje prośby nie zostały wysłuchane proponuje, żebyście albo go upomnieli (bo mnie się nie słucha:)),albo proszę administratora żeby się nim zajął.
nim zajoł.
-
Re: Mr. lewiatan81
Masz jakieś wątpliwości? Kasuj.....
-
jestem za!! normalnie gdzie nie spojrzeć to pisze że fajne foty :P najlepsze było jak ktoś dał zdjęcie z problemem odnośnie skorpa a ten wyjeżdża że fajna fota :)) pouczany już był wiele razya ale cóż...
-
Ja mam fajniejsza kare :) Niech Nook skasuje mu licznik :D
-
Super posty, fajnie się je kasuje :)
-
o skasowanie licznika! nie lepiej nie nie chce mieć go na sumieniu:/ pozniej bedzie ze przez terrarium.com.pl ludzie skaczą z mostów:/ dostał ostrzeżenie:)
-
no chłop se posty lubi nabijac i już :p
ps.ja też :P:P
-
hehehe myśle że zaczął by nabijać od początku:P
jakaś mania :>?
a może jakieś zawody tajne :D? heheh i jakiś przeciek dostał :P
-
Mordd kasuje, ale on to robi an masową skale nie tylko w moim dziale:D
-
-
-
Cyclosternum, ale Ty to inna sprawa. Bo jak Ty nabijesz 5000 postow to Nook kupi Ci nowy amortyzator ;)
-
Kurcze no nie moge znaleźć:/ a tak apropo to ile ma awi postów 2 czy 3 tysiące?:D
-
-
Fajny off topic :P
Ja już kiedyś pisałem mu żeby zmienił nick bo mnie ludzie z nim mylą... no ale nie odpisał !!!
PS. Fajne foty !
:P
-
He, he... koniec Panowie. Nabijajcie gdzieś indziej ;-)
PS. I tak rządzi Atrax ;-)