-
Gekuś - mój najnowszy zwierzaczek :D
Witam
Jak w temacie. Wczoraj do mnie przyjechal od hybino ktorego serdecznie polecam. Paczka idealnie zapakowana a gekuś zdrowy i ładny.
Jest to hypo, jest heterozygotą (nawet nie wiem na co :D) , jest to samiec i bedzie pdoobny do hypo tangerine z kawalkiem czerwonego ogonka. Wiec bedzie wygladal podobnie do Hypo Tangerine X Carrot Tail :)
Nie prosze o komoentarze typu ,, to nie jest czysty carrot tail!!" itp. bo ja o tym wiem, ale bedzie wygladal podobnie i bardzo mi sie podoba.
http://www.terrarystyka.boo.pl/gekus1.jpg
Zrobilem tylko jedno zdjecie bo widać, że nie lubi lampy błyskowej poza tym nie chcialem go stresować :)
Zamknal oko bo zobaczyl lampe :/
Jak sie wybarwi powinnien wygladac mneij wiecej tak:
http://www.leopardgecko.strona.pl/ga...o/100_0031.gif
Pozdrawiam
Wiadomość zmieniona (08-08-05 14:19)
-
Re: Gekuś - mój najnowszy zwierzaczek :D
-
Fajny :)
Ale mi sie i tak najbardziej podobaja classic :)
-
piękny gekon... gratuluje :))
-
Śliczny gekonek, naprawde bardzo ladna odmiana.
BoNo
P.S. Naprawde ladne
-
-
-
witam
fajny, ładny
pozdrawiam
-
witam, czesc
brzydki, nie podoba mi sie
pozdro
-
Jestem zdania Marxa - terrarium mi sie bardzo podoba ale gekon nie :(
Jest taki byle jaki :)
-
classic jest dla mnie najladniejszy, nie widze sensu aby placic drozej zeby miec gekon innego koloru, ale tu tez nie o cene chodzi:)
-
Witam
A mi np. classic w ogole sie nie podoba :P
No ale to kwestia gustu. Ciesze sie ze nie ktorzy uwazaja ze jest ladny :)
Pozdrawiam
-
piękny gekuś zreszta jak każdy e.macularius ale wiadomo że hypo najładniejsze :)
-
Zrobilem tylko jedno zdjecie bo widać, że nie lubi lampy błyskowej poza tym nie chcialem go stresować :)
Zamknal oko bo zobaczyl lampe :/
To po co mu walisz lampa blyskowa po oczach???!!! Nie umiesz robic zdjec bez lampy, wiesz jakie to nie przyjemne dla gada?
gek ladny...
-
Witam
Umiem, ale oswietlenie nie bylo w tym momencie dostateczne a zdjecie wyszlo by ciemnie i poruszone bez lampy :)
Pozdrawiam
-
Witam
najprawdopodobniej jest heterozygota na hybino
pozdrawiam
-
Kup sobie statyw, to nie jest drogie, a gekon na pewno będzie szcześliwszy.
-
witam
ja mysle, ze nawet jesli silent kupi statyw to gekon bedzie nieszczesliwy
pozdrawiam
-
Witam
A ja mysle zebys zajal sie swoimi zwierzakami i sprawdzal jesli potrafisz czy sa szczesliwe.
Bo moj gekon ma bardzo dobre warunki i nie widze powodu zeby byl nieszczesliwy :/
No ale zawsze znajda sie ludzie, którym coś nie pasuje, taka Polska.
Pozdrawiam
Ps. Dziekuje za komentarze tych ktorym sie podoba gekon :)
-
Silent_Dragon napisał(a):
> Witam
> A ja mysle zebys zajal sie swoimi zwierzakami i sprawdzal jesli
> potrafisz czy sa szczesliwe.
Sugerujesz mi że moje zwierzaki mają złe warunki?
> Bo moj gekon ma bardzo dobre warunki i nie widze powodu zeby
> byl nieszczesliwy :/
W to nie wątpie.
> No ale zawsze znajda sie ludzie, którym coś nie pasuje, taka
> Polska.
Co Ty teraz gadasz ?? Probuje Ci powiedziec żebyś nie błyskał gekowi w oczy, a ma mi pasowac że gekon ma stracic wzrok od lampy?
A gek mi się bardzo podoba.
-
Dżery ale zazdroscisz chlopakowi... Kupil sobie i dobrze. To nie powod zeby na niego za byle co najezdzac. A pozatym jakbys dostal nowego gekona to ciekawe czy byłbys taki cierpliwy i czekal do rana z fotami. Pewnie bys pierwszy na wszystkich dzialach umieszczal bylejakie zdjecia.Ja przynajmniej, bym był taki podniecony jak Silent :]:]:]
-
Witam
Black Rider jakbys nie zauwazyl to bylo do Marxa a nie Tobie sugeruje. A uzyl to w kontekscie ze jakbym kupil statyw to i tak bedzie mial zle. Hmm a na jakiej podstawie to stwierdzasz?? A mianowicie na podstawie warunkow (logiczne ze jak kupie statyw to nie bede musial wlaczac lampy blyskowej ) a marx napisal ze nawet jak kupie to bedzie nieszczesliwy wiec proponuje mu zeby swoim zweirzakom sprawdzal czy sa szczesliwe. Zrobilem mu jedno zdjecie, na szybko bo nie chcialem go stresowac moja obecnoscia w terra i lampa byla wlaczona, nie bawilem sie balansem bieli i wylaczaniem automatyki dlatego zdjecie zostalo zrobione z lampa.
Pozdrawiam
Wiadomość zmieniona (09-08-05 12:31)
-
Silent_Dragon napisał(a):
> No ale zawsze znajda sie ludzie, którym coś nie pasuje, taka
> Polska.
Wytłumacz mi to chłopcze bo nie rozumiem "taka Polska"?
-
bawilem sie balansem bieli i wylaczaniem automatyki dlatego zdjecie zostalo zrobione z lampa.
Baw się na czymś innym ;]
Dobra Twój gek, Twoja decyzja, rób co chesz.
-
A co ma uzycie statywu do lampy blyskowej? Silent- "logiczne ze jak kupie statyw to nie bede musial wlaczac lampy blyskowej". Jak uzyjesz statywu to zdjecie nie bedzie poruszone :]
Na przyszlosc proponuje wylaczyc lampe blyskowa, za to np. postawic przy terra dodatkowa lampe dajaca jasne swiatlo, i skierowac na gekona. Jego to nie oslepi, a zdjecia bedziesz mial jasne.
-
Witam
Mialo byc nie bawilem sie sie balansem bieli ... :)
Pozdrawiam
-
Witam
Dobra, dobra juz nie bede robil z lampa a dla tych ktorzy tak sie bali ze gek oslepnie albo co to mowie ze widzi dobrze i chodzi za swierszcami i reaguje na kazdy ruch :P
Pozdrawiam
-
Gekon Piękny, wpadnę po wakacjach obejrzeć ;-) To Kwestia Gustu ale ja też jestem zwolennikiem Classiców