Sprzedam modliszki Euchomenella sp. L4 10zl/szt,L6 12zl/szt, Hierodula membranacea L4 5zl/szt,L7 10zl/szt,Plistospilota sp. L4 12zl/szt,
Tamolanica tamolana L6 30zl/szt,Orthodera novaezealandiae L6 15zl/szt.
Fota na www.kudlanky.com
Wersja do druku
Sprzedam modliszki Euchomenella sp. L4 10zl/szt,L6 12zl/szt, Hierodula membranacea L4 5zl/szt,L7 10zl/szt,Plistospilota sp. L4 12zl/szt,
Tamolanica tamolana L6 30zl/szt,Orthodera novaezealandiae L6 15zl/szt.
Fota na www.kudlanky.com
JAk z wysyłką wysyłasz?? Bym był zainteresowany na 100% jakimiś modlszkami ale jak wysyłasz.
A jednak nie na 100%...
No właśnie jak z wysyłką??? Bo jestem zainteresowany kilkoma sztukami Euchomenella sp. i Orthodera novaezealandiae.
byłbym zainteresowaną parką Euchomenella, tych L6
A ja Euchomenella sp 3 sztukami L6 i trzema Orthodera novaezealandiae.
witam,
masz moze jakies zbedne krolowe termitow ?
Tesz jestem zainteresowany para Euchomenella sp. I co z tą wysyłką?
Czy mozliwa jest rezerwacja dzisiaj wyjeżdzam a chcialbym kupić parę modliszek. ede za 2 tygodnie
Czemu się on noe odzywa??
Najgorzej że maile do niego nie dochodzą .... przynajmniej moje
Pan Vaclav ma ostato utrudniony dostęp do internetu, dlatego może przez dłuższy zcas nie odpisywać na maile.
Paczka od Vaclava idzie okolo 3dni, modliszki dochodza cale i zdrowe. Gorzej troche z oplatami, bo banki troche kreca nosem na przelewy obcej waluty (minimalna kwota 50zl w wiekszosci bankach), ale dobrze sie sprawdza list z kaska (poczta tez kreci nosem na wysylanie pieniedzy listem. Przekazy walutowe jeszcze wieksza paranoja, ale najlepiej chyba zwykly list z dwoma pocztowkami a w to pieniadze "korony"). Ogolnie polecam zakupy u Vaclava
A o ile sie nie myle +18zl za paczke.
Rezygnuje zadużo problemów, a poza to wyjeżdżam wracam 3 września. :-(
Najlepsze ze tu duzo problemu nie ma, wystarczy wyslac list:]
Witam i przepraszam ze dlugo nieodezywalem sie bo mi padl komp.
Do Polsky wysilam i paczta kosztuje jakich 12-19 zlotych dla welikoczti paczty. I trwa jakie 3 dny.
To jesly jest ktos zainteresowanyj to prosze pisac na mail mantodea@post.cz bo moj staryj mail jest nieczynnyj(niewiem dla czemu ale niedochodza do niego maile)
I moj gadugadu numer jest 1744084
pozdrawiam Václav
www.kudlanky.com
Witam
Tiermitow mam tylko swoja kolonia i w niej jest jakich krolowich,ale niejest tych termitow jescze za duzo i dla temu jescze nierozdzielowalem.
Pozdrawiam Václav