www.terrarystyke.er.pl - super stronka
super stronka poświęcona w całości terrarystyce, dołącz do grona miłośników tej dziedziny, u nas dowiesz się czego chcesz... dostaniesz odpowiedizeć na dręczące cię pytanie oraz pomoc jeśli chodzi o założenie, i prowadzenie własnej hodowlii... polecamy serdecznie ;)
Re: www.terrarystyke.er.pl - super stronka
Hmmm a ja mam takie pytanie czy serwer terrarium.com.pl słuzy jako obiekt gdzie można zamieszczać reklamy ?? bo mnie to jush denerwuje tworzycie te swoje pseudoportale i reklamujecie je TU !! zadbajcie sami o to żeby ktoś tam do was zaglądał i postarajcie sie o to żeby było co tam ogladac wogule...
A tak wogule jakos mi ten link z tematu niedziałą a chciałem tam luknąc jaka to super stronka :]
Witamy w er.pl !
Er.pl uruchomiło obsługę aliasów z kropką!
Er.pl to serwis przeznaczony głównie dla webmasterów dzięki czemu w łatwy i przedewszystkim darmowy sposób zdobędziesz alias pod swoją stronę www. Zakładając własne WWW musisz liczyć się z małoatrakcyjnym adresem typu: http://www.nazwa_serwera/serwer/twoja_nazwa, dziś możesz
to zmienić zakładając krótką i łatwą do zapamiętania domene www.nazwa.er.pl
Rejestracja jest całkowicie darmowa. Nie musisz wydawać pieniędzy na domene, u nas dostaniesz to za darmo. Rejestracja zajmuje około 2 minut, dzięki czemu w łatwy i szybki sposób Twoja strona zdobędzie nowy, oryginalny i ładny adres.
Hehehe
Heh w polsce są 3 portale terrarystyczne które się rozwijają reszta jest własciwie cieniem któr wcześniej czy później upadnie
Z czystej ciekawości który jest ten trzeci ?? tcp , tp i ... ?
www.terrarysta.com.pl trzyma poziom chociaz strona jest młodsza od reszty to jest naprawdę dobra :)
Nie wiem czy to eleganckie aby chwalili stronę moderatorzy :). Może czytelnicy...
Jeszcze żaden z czytelników nie nażekał :) Jesli ma pan jakieś zastrzeżenia lub uwagi chętnie je przyjmiemy i w miarę możliwości wprowadzimy w życie :)
nr. 1 www.terrerium.com.pl << wszystko mi tu sie podoba :D
nr. 2 www.terrarystyka.com.pl << jedynie galeria i forum bo lubie PhPBB2
i..... niestaty to tyle :F
....a ja myślę, że to fajnie jak powstaje nowa strona terrarystyczna. Cenne są wszystkie dobre rady dotyczące hodowli, czy to z www.terrarium, terrarystyki czy też terrarysty.
Pozdrawiam:)
P.s Uważam, że powinna istnieć współpraca między tymi stronami, a nie .... no właśnie :)
pewnie ze fajnie jak by powstawalo wiele stron o tej tematyce ale prowadzone przez doswiadczonych terrarystow, a nie zajranych pajakami przez 3 miesiace 16latkami :]
Cieszmy sie, ze powstaja nowe strony! A czy robia je 16, 25 czy 50latkowie nie ma znaczenia! Istotne jest jaka jest ich zawartosc! Jesli strona bedzie slaba umrze naturalnym biegiem rzeczy, bo nikt nie bedzie jej czytal!!!
Ale jesli chodzi o portal terrarystyczny to jestem za stworzeniem jednego silnego i bardzo dobrego!
pozdrowionka