Zastanawiam się, kto jest najmłodszą osobą , a kto najstarszą osobą na forum.
Ja mam na przykład tylko 13 (prawie 14) lat i myślę, że nie ma bardzo wielu osób w moim wieku, interesujących się terrarystyką(i nie tylko).
POZDROOFKA !
Wersja do druku
Zastanawiam się, kto jest najmłodszą osobą , a kto najstarszą osobą na forum.
Ja mam na przykład tylko 13 (prawie 14) lat i myślę, że nie ma bardzo wielu osób w moim wieku, interesujących się terrarystyką(i nie tylko).
POZDROOFKA !
fajnie ze sie interesuja, ale skutki tych zainteresowan sa niekiedy tragiczne... ogolnie na tym forum tepi sie wszelaka mlodziez ponizej 15 roku zycia włącznie, trudno tego nie zauwazyc :>>>>
Jak tu trafilem 2 latka temu to mnie nikt nie tepil :]
Wlasciwie to tu wiek specjalnie wiele do gadania nie ma, ale jak ktos pisze glupoty, to wtedy moze miec nieprzyjemnosci :P
Czy to znaczy ,że ktoś mnie wytępi ???????
Nie martw się, ja mam 11 i mimo początkowych błędów szybko się uczę - młode organizmy mają tę przewagę :)
W Poznaniu na spotkaniu terrarystów było bardzo fajnie i mimo, że byłem najmłodszy nikt mnie nie tępił :) i chyba o to chodzi.
Bardziej doświadczeni są proszeni o wsparcie, pomoc i konstruktywną krytyką, a nie "tępienie".
Młody ( może i głupi ) nie znaczy niewyuczalny!
Pozdrowienia
Damian
heheh ale fart ja mam juz 16 lat :D. Pająkami zajmuje sie od 3 lat i jak dotąd żaden z moich pupili nie cierpiał przeze mnie, miałem jeden przypadek śmierci ale to z winy naszej kochanej poczty polskiej, poniewaz padł podczas podróży do mnie. Wiec Double mam nadzieje, że nie będziesz mnie tępic w końcu mam powyżej 15 lat(joke) ;)
ja mam 18 i nikogo nie tępię z powodu wieku ;)
Dragonette -> Chodzi o ludzka zlosliwosc :)
hehe ja też mam 11 i nikt mnie też nietępi. Tylko na czacie jak czasem gadam z kimś i spojży na nick (na czacie mam profesorek11) to pyta czy mam 11 lat a jak odpowiem mu że tak to czasem przestaje gadać, albo jeżeli jestem z nim sam do idzie sobie.
PS. Też jesteś z Poznania Damian??
Cześć Radek!
Też jestem z Poznania :)
Pozdrowienia
Damian
Uważam, że wiek się zbytnio nie liczy, tylko to, jak kto się zwierzami opiekuje :]
Szczerze mówiąc, to gadami i robalami zajmuję się już trochę czasu i nic mi jak na razie z mojej winy nie zdechło.
Mozna mieć 23 lata(bez skojazen proszę) i zwierzaki zaniedbywać, szkodzić im z braku wiedzy, a nawet (i niestety często tak bywa :[ ) znęcać się nad nimi.
I w przypadku takiej starszej osoby jest to znacznie gorsze, bo jest pełnoletnia,
robi co chce i (w większości pzypadków) postepuje świadomie. A dziecko może(ale nie musi) działać pod wpływem impulsu lub głupoty(choć nie da się ukryć, że zdarzają się na prawdę wredne dzieciaki). Wię postarajmy się nie tępić troche młodszych terrarystów z uporem świętej inkizycji. Mogą być na prawde dobrymi opiekunami.
P.S.
Dzięki za otuchę i wspaecie duchowe. Cieszę się, że mnie stąd nie wywalą, bo mi się tu podoba :]
POZDROOFKA !!
He he, a mi 30 w tym roku stuknie ;).
Na tym forum rozpietosc wiekowa jest tak duza, ze nie sadze, by ktos zwracal na to uwage przy odpowiadaniu :]
ja mam rocznikowo 16, i zauwarzyłem że wypowiedzi niektórych użytkowników forum wcale nie są na poziomie ich wieku, jako przykład podam Froda, ma chyba 25 lat czego nigdy bym nie powiedział zanim bym nie spojżał w jego profil/ Ostatnio kiedy robiłem zamiane ptaszników, koleś spytał mnie jaką mam ksywe i ile mam lat, napisałem że Nokeg i (wtedy jeszcze) 15lat, chłopak sie zdziwił bo myślał że mam ok 30 na karku:-)
Ja nie patrze na wiek rozmowcow , wazne jest to co mowia i jak mowia a nie ile maja lat. Hmmmm , o swoim wieku juz nie wspomne, pelnoletnosc skonczylam dawno , dawno temu.
W ogole jak patrze to malo jest osob w kazdym wieku interesujacych sie czymkolwiek w ogole......malo ciekawych ludzi......ja mam 22 lata, a wydaje mi sie, ze juz się kończę ;)
W morde. Używasz takich słow, ze nie jeden "dzieciak" w Twoim wieku, by Cię nie zrozumiał ;) To oczywiscie pol serio, pol zartem. Wiek faktycznie sie nie liczy. Czlowiek albo jest kumaty, albo nie.
Masz rację..jak juz widzisz takiego wyrosnietego nieodpowiedzialnego, to niestety nie ma dla niego ratunku, bo najczesciej nic do takich ludzi nie dociera i sa niewyuczalni.
Zgadzam sie z wami wszystkimi, choc musze powiedziec, ze ciekawych hobby mi nie brakuje :]
POZDROOOOOOFKA !!!!!!!!!!!!