znacie jakies fajne utwory tehniawy :/ ??
bo moje sie juz znudzilo :P
zapodajcie jakies tytuly
Wersja do druku
znacie jakies fajne utwory tehniawy :/ ??
bo moje sie juz znudzilo :P
zapodajcie jakies tytuly
szukajcie a znajdziecie. Lenistwo www.google.pl
www.cyberstacja.pl --> I wszystko jasne d(O_o)b
jak coś, to DJ Aligator wymiata :P
Dj Tiesto lepszy :P
Mandaryna "Here i go again" :))
A tak wogóle to od tekkno można z nudów zdekknąć.
hehe pewnie sluchasz metaliki albo jeszcze cos gorszego :(( niejakie discopolo relax :P
hh;]
ATB - Ecstasy
Denzel - Pump It Up
Junior Jack - Stupidisco
Dj Tiesto - Adagio For Strings
Dj Tiesto - Love Comes Again
Dj Shog - Live 4 Music
Kalwi & Remi - Explosion (Dj Theo remix)
Benny Benassi feat. Azibiza - Turn Me Up
Dj Tiesto - Traffic
To są jedne z ciekawszych utworów.
www.megastacja.pl
Pozdrawiam Damian
daamiaan@poczta.fm
Telefon 508633790
GG 3214841
Być sobą i trzymać swego zdania
Plyty
ATB - NO SILENCE
TIESTO - JUST BE
Wymiataja
popatrz na mp3.wp.pl (jeśli tego nie robiłeś) jednak nic specjalnie ciekawego tam nie ma bo to wszystkoi polskie...
Denzel - Pump It Up
niepamiętam DJ'a - Satisfaction
techno nie słucham ale te kawałki bardzo lubie:-) i przypominają mi wakacje
DJ Bobo - Chiuaua, czy jak to sie tam pisze... ;o)
Soundtrack z Mortal Kombat rulez :). Nie slucham i nie znam sie na techno, wiec wole nie komentowac, bo skrzywdzilbym swoimi komentarzami wiele osob :D... i te osoby pewnie tez by mnie skrzywdzily swoimi komentarzami :D. Ja lubie tylko nieliczne pojedyncze piosenki, ktore mi sie dobrze kojarza.
Ale moja ulubiona piosenka to Dj Hari - Helikopterek (albo samolocik - nie pamietam). To sie nazywa prawdziwe techno, a nie jakis tam siet :). Jak to masz jeszcze Hari, to mi wyslij. (o ile pamietasz, ze takie cos zrobiles...i o ile czytasz ten watek... heeh.. na pewno czytasz :> :).
PzDr
mnie si Sunshine podoba albo Explode<lol> a poza tym techno to raczej nie dla mnie,rock wole bo tam sie cos tworzy
ATB to techno :))))))))))))) To trzeba było od razu mówić, że chodzi o takie techno z remizy.
Bobby Flexter profondo rosso
DARUDE-MUSIC
DALLAS SUPERSTARS-HELIUM, I FEEL LOVE
666-DYNO, SUPA DUPA FLY
RMB- SPP.:)
I NIEBAWEM KONCERT BENY BENASSI WE WROCŁAWIU KONCERT
SZCZEGÓŁY NA GG.:)
S L I P K N O T
Hehe ;-) Ajaha tw182 ;)
I prosze mi sie (grzecznie mowiąc) odpitolić od Metalliki!!! :>
A z techno to jedynie trawie (i to tez nie do konca wszystkie kawalki..) Prodigy...
luke slater, carl cox, jeff mills, jak chcsz sie dobic polecam secik jeffa z laurent garnier;] a z lekkich rzeczy to jakies tam ian pooley'e, matt hardwick, i takie tam. heh dj tiesto grał na otwarciu olimpiady:D
Airscape - Sosei (Original mix) + inne remixy
K Tronic - Love Beats (Pump It Up Mix)
Tko - Final Countdown [Peran Punchmix]
Motorcycle - As the Rush Comes (Original)
dj tiesto - the anthem - zamiata niemozliwie
Cygnus X - Superstring (rank 1 mix)
Warp Brothers - Blast The Speakers (UK Club Mix)
to jest troche na dysku mam znacznie wiecej ale te sa dobre
weźcie mi stad tych metalli :((
oni mi przypominaja mojego kuzyna, nie lubie mojego kuzyna !!! :D
weźcie tych metali i techniawkowców też :P co za różnica? metal czy techno? jedno i drugie to łomot(oczywiście po obu stronach są drobne wyjątki)
Lepsza techniawa(ale PORZĄDNA) niż hh. A metall to subkultura najinteligentniejsza i bezkonfliktowa.
nie wiem czy to mozna nazwac techno tekno i itd;p polecm- dj noisekick,rob gee,atk,dj skinhead,lafo,fracture 4,delta 9,terrorist kriss,sunjammer,slacknote,knekt to bardziej jest speedcore,noise, gabber ale moze komus sie spodoba ja lubie tego sluchac od czasu do czasu ,bo przy wiekszej dawce to wymożdża;p
na temat hip hopu nie wypowiadam się, bo mógłbym kilku ziombli obrazić :)
a metale rzeczywiście są bezkonfliktowi, ale czy najinteligentniejsi? jako subkultura może tak. ogólnie do najinteligentniejszych ludzi należą słuchacze ciężkiej muzy(nie mylić z ostrą!!!)
ja wyłapie rytm w każdym rodzaju muzyki, i moge sie bawić nawet przy disco polo, ale zaznaczam bawić! a nie np słuchać na okragło podczas siedzenie przy kompe itd. Jak sie wkręce w trans to nawet jak ktos bedzie grał na grzebieniu to ja itak bede tańczyć, i ciesze sie akceptuje większość rodzajów muzyki
"MANIECZKI" i niepogadasz to jest Mistrzowska muza spotkałem raz jednego z tych któży są w Manieczkach na targu świebodzckiego we wrocku oni są mistrzami...
Mańce RuLeZ !!! i muzyka jest rzeczywiście wyjeb... :)
daf ale sobie slodzisz...
Ale mi to wogóle nie przeszkadza.
Jeeee Disco-Polo rulez, ja całe wakacje chodzilem na koncerty Boysów, Akcenta i innych, fajne imprezki a techno nie lubie, metal to tylko Rammstein. :D
ja polecam sety z tegorocznego sunrise with ekwador w amifiteatrze są zajebiste tak samo jak sama impra była było naprawde grubo ludzie jeśli lubicie techno tranc hous itp. to zapraszam na sunrise jest naprawde grubo :D
BANNY BENASSI WYMIATA !!!
Kaylab - tramsparemt
Warmdusher vs. Derb - ep. vol I
Boca - Toca ( Bocacabana mix )
Brooklyn Bounce - Crazy
DJ Isaac - Backstage
Pulsedriver - Slammin ( Tune Up! Rmix )
Randy Katana - in silence
Ziggy X - thiz rox
Elektrochemia - bootleg
cosmic gate - bilingual
atb - ecstasy
Cloud 69 - seventy days
Ace de Brain - toles of dusk of down ( sunset )
Bonito and trooper - journey of life
ma-pe-ro _ my odis
sun decade - falow you
punk division - seven natoin army
simon & kitty po - dreams
diver & ace - it`s not over now
jk - river runs dry
floyd - any given day
danny c. - the twis
WEJDZ WWW.PLNETAFM.PL - moze bedzie twoja Lokalizacja to sobie posuchasz Techniawki :D:D
to co podalem to sa nowosci i najlepsze kawałki