witam czy ktoś zna kody do tej gry?? np. na kase ??
Wersja do druku
witam czy ktoś zna kody do tej gry?? np. na kase ??
http://www.kody.obywatel.pl/wyswietl.php?co=The_Sims_2
znalazlbys to w piec minut tylko Ci sie nie chcialo !!nie cierpie takich ludzi :(
w dodatku cheater!!!!!
lamer<rotfl2> litosci,zeby jeszcze w tak glupiej grze na kodach leciec?<rotfl2>
hahaha lamer człowieku ty chyba niewiesz co piszesz, poprostu niechciało mi sie szukać a myślałem że ktoś zna, siedze w komputeraz już jakieś 10 lat i nienazywaj mnie lamerem ok?? wiem bardzo dużo o hackingu raz nawet byłbym sądzony za włam ale miałem znajomego admina... dzięki nara...
Przypomina mi sie cytat ze strony gromoslawa na temat prawdziwego blackmetalowca:
"Czego mi tu k*?!, nie widzicie, ze jestem bezbozny?... (na dowod czego pokazal t-shirta Burzum".
Moim skromnym zdaniem, nawet, jezeli w tym, co piszesz jest ziarenko prawdy, to nie masz sie raczej czym chwalic.
Nie obraz sie, ale lubie zbytnio u ludzi zachowan manifestujacych to, jacy sa swietni.. itd :).
Ja sam nie jestem tam jakis specjalny geniusz komputerowy... mozesz mnie nawet nazwac lama, ale mniej wiecej znam opinie hackerow na temat "hakierow", ktorzy krzycza w kolo, czego oni tam nie potrafia.
Mam nadzieje, ze cie nie urazilem :P
Pozdrawiam.
Yuri jestes jak dno i metr mulu.Bajeczke o hakowaniu opowiadaj goracym 16-tkom.Pozatym "hakerze" Lamer to osoba ktora gra w gry z kodami(czyli po prostu fajfus ktory sobie nie radzi,no takie zycie,no bonus:))/I to jheszcze simsy,boze widzisz i niegrzmisz;]
a,tak pozatym,wlasnie se przypomnialem Yuri-Lamerze(moge cie tak nazywac?to dobrze:]])Siedzisz moze i 10 lat w komputerach(pffff nawet nic nie mowie,siedze tez tyle i to cos ma znaczyc?:|) i grasz w Simsy tak samo jak moja 10 letnia kuzynka-NA KODACH;]]]]
hmmm... ale tak sobie mysle, ze w simsach mozna uzywac kodów... i to nie jest siara. w tej "grze" nie chodzi o to zeby wygrac, tylko zabic czas... wiec nie nazywajcie sie lamerami, bo to jest właśnie najbardziej lamerskie :/
sorry ale ta gra ma jakis cel,a grajac z kodami robisz tak ze budujesz dsom i wsystko tak o,bez wysilku,takie pojscie na latwizne.I to ma byc przyjemnosc?:|
hmmm... sama czynnosc urządzania simsowych domków (choć może i jestem cofnięty w rozwoju) bardzo mnie cieszy :) w końcu chce sie być tym architektem :)
aj snakeman wiesz o co mi chodzi.Mozesz sobie te domki na kodach potworzyc,ale po pewnym czasie to ci sie znudzi,i bedziesz chcial gre przejsc(chociaz tu sie przyznaje-ja nie wiem czy simsy maja jakis cel,ale kodow nie popieralem i nigdy nie popre)
o mateczko jaki z ciebie Yuri jest LAMER!!!!!! zhakuj mnie moze to uwieże :D:D:D:D: ale ściemy :/ ja kiedyś ukradłęm goryla z ZOO i trzymałem go w domu ale policja mnie nakryła, lecz na procesie sondowym goryl wyraźnie sie za mną wstawił i nie zostałem skazany :-)
ZakkWYLDE hmm mówisz że też tyle siedzisz w kompach co ja?? no więc chyba powinienieś wiedzieć kto to jest lamer lamer to ktoś co kupił se dopiero kompa i nic o nim niewie albo już ma kompa ale niema pojęcia co to np trojan czy coś tych rzeczy... lamer to ktoś co bardzo mało wie na temat kompów a nie że gra w gry na kodach ty normalnie jesteś tępy jak polsilver... aha no i jeśli mi niewierzycie w moją historyjke to nie a wy myślicie że w całej polsce jest jeden haker czy co że niemoże sie zdażyć że ktoś z nas tu obecnych właśnie nim jest???? akurat kiedyś mnie to interesowało i shackowałem server do którego jestem podłączony aha dla waszej wiadomości niejestem podlączony bezpośredo do TP tylko jestem podłączony do kolesia który rozdziela neostrade u siebie w chacie i robi to legalnie bo pracował w TP i powiedział że jestem dobry w tych sprawach i żebym jeszcze raz spróbował ale zrezygnowałem :/ wierzcie czy nie ale ci którzy mieli z takim czymś do czynienia wiedzą że przytym jest naprawde duża adrenalina a ty ZakkWYLDE niewypowiadaj sie więcej w moich postach bo sobie tego nieżycze ok?? no to narka i gadajcie se co chcecie bo wiem że i tak mi nieuwierzycie bo wam tego niemoge udowodnić tak więc narka...
narka szparka wywijarka.Po pierwsze frajerze nie bedziesz mnie nazywal tepym w topicu w ktorym pieprzysz takie glupoty ze az sie czlowiekowi smutno zrobi.Po drugie-skoro lamer to osoba ktora malo wie o komputerach to wyjasnij mi fajansie czemu to slowo znajduje sie takze w slowniku konsolowym i odnosi sie dokladnie do tego co powiedzialem o tobie?
A PO TRZECIE FRAJERZE-ZHAKUJ MNIE.Pokaz co potrafisz skoro wlamales sie na jakis serwer(pewnie wszedles na strone Tp.Sa i uznales to za wlam)
Sorry wszystkich za jezyk ale nie bedzie mnie jakis pancio nazywal tepym.Finito.A, do ciebie panie master(ciekawe w co)bede pisal gdzie mi sie podoba jesli moje wypowiedzi sa na temat.
frajer to twój stary i tylko takich możesz mieć w rodzinie i mi z tego powodu jest smutno że muszą mieć takiego człowieka w rodzinie jak ty jakiegoś tępaka ( jak polsilwer). niemoja wina że jesteś jakiś niedorozwinięty i to że wszedłeś na strone TPSA i myślałeś że sie włamałeś to nieznaczy że inni tak robią zje***ny ryju i jeszcze raz sie wypowiedz w tym topiku to bede sie starał oto żeby ci dali bana aha i pancia też se znajdź w rodzinie bo pewnie tylko w twojej tacy są aha i jeszcze jedno niezajmuje sie już hackingiem Tępa szczało idź lepiej poczytaj słownik konsolowy a nie wypowiadaj sie na forach dla normalnych ludzi a nie kalekich z pomieszaniem z poplątaniem mózgu narka niewiem poco to wogóle pisze szkoda mi na ciebie klawiatury nara!!! cmoknij w dupe komara...
Proponuje zamknąć temat...
póki co, to jestem przekonany, że nie zakkwylde dostanie bana, ale jak któryś z adminów zobaczy ten post, to ciebie wypieprzą na zbity pysk :/
no i myślę, że temat dopiero się rozpoczął po tym, co napisałeś
yuri nie obraź sie... ale dla mnie jestes ostatnim pajacem po tym co piszesz. 10 lat przy kompie-zajebiście! jestes na pewno pr0 w tych sprawach. ale tekstami typu "znam sie na hakingu-mial bym sprawe za to"........ sory jestes lamer nie haker a w dodatku cheater. pozdrawiam
ps. nawrzucaj mi za to.... albo zhakuj mi kompa zebym Ci uwierzył
heh
Troche kultury by sie moze jednak mimo wszystko przydalo :/
Yuri...mam nadzieje, ze przeczyta to admin...
Poza tym posty w stylu "ja jestem hacker, bo umiem netbusa zainstalowac na kompie kuzynki i zahackowalem przy pomocy podrecznika server na mandrake'u, a wy jestescie lamery i barany, bo nic nie umiecie" budza raczej smiech i politowanie, niz szacunek.
Nawet moja mala kuzynka (lat 11) wie jak dziala prosiak.exe oraz inny shit skladajacy sie z clienta i servera i nie chwali sie tym na forach dyskusyjnych.
Moze i znasz pare tickow wiecej, ale wlamac sie na jakis server postawiony na 2000 lub chocby mandrejku umie teraz wiekszosc dzieci przesiadujacych w cafe.
Ja nie umiem i nie uwazam, ze mi taka wiedza jest na cos potrzebna.
Wiele z tych "hakierow" na slowo assembler, czy nawet c++ wybalusza galy.
Zreszta... nie chce tu oceniac twojej wiedzy i umiejetnosci, ale wybacz... nie wierze w to, ze masz 21 lat. Tymi wyzwiskami prezentujesz soba poziom trawnika. (I pewnie w tym momencie zostane zbluzgany).
Poza tym wybacz, ale nie ma chyba gorszego lamerstwa (jak ja nienawidze tego slowa - a juz szczegolnie z ust mlodych gniewnych...ale skoro go tak naduzywasz, to i ja uzyje), niz robienie z siebie niebezpiecznego przestepcy internetowego przy okazji pytania o kody do simsow.
Na Twoim miejscu poprosilbym admina o usuniecie tego watku, zanim wiecej ludzi to przeczyta...
zgadzam sie z Atraxem przechwalaniem sie i takimi rzeczami nikomu niezaimponujesz heh już dawno niebyło żadnej kłutni :D hehe i jeszcze rozśmiesza mnie to że to wszystko przez jedną gre :D a słyszałem że simsy to taka spokojna gra ;)... Ale kłutnia to kłutnia każdego ponosi i zdażają sie wyzwiska i lepiej jakbyście to załatwili poza forum ;)...
> idź lepiej poczytaj słownik konsolowy a nie wypowiadaj sie na forach dla normalnych ludzi a nie kalekich z pomieszaniem z poplątaniem mózgu
A panu radzimy poczytać regulamin forum i podręcznik netykiety.
Coś mi wygląda na to, że ban wisi w powietrzu...