http://www.rotten.com/library/medici...friend/mbf.jpg
Wersja do druku
heheheh masakra:D
co to jest?? to przypomina jakiegoś stworka z kosmosu
To jest pies :) w menu tajskiej kuchni jest pies, szczóry, szarańcza ect :)
nie rozumię czym się tak zachwycacie..
Temat zamieszczony na form poswieconym jak mi się wydawało "dla dobra zwierząt" uzytkownicy nabijają się że gdzieśw menu jest biedny piesek
Szkoda mi was :(
mb2308- do Ciebie chyba nie doszło że gdzieś poza granicami polski, jedza takie rzeczy i jest to na porządku dziennym, nie sądze bym tym postem nie wiem krzywdził zwierzęta jak napisałeś.
mięso jak mięso nie ma się z czego nabijać:P W niektorych krajach arabskich jako danie są podawane kozie albo owcze oczy:P
a w niektorych krajach inne niz oczy kuliste czesci ciala barana :]
Ja bym nie zjadł niczego gdyby mi to w całości podali... no moze rybe... Swojadroga ciekaw jestem jak oni robią takie ... "placki" (?) :/
Na moje oko pierw był wędzony :P
renyyy... nie moge na to patrzec :/ juz myslalem ze to sztuczne... albo ze to niedzwiadek splaszczony...fłeee a to dog :(
heh :/ biedny...
a kto jadł psa zmielonego z budą?? :D
wrobel:)
Rozumiem jeśł barany, kozy, ale k**** nie psy i koty!!!
Hehe... Mnie to wygląda na [b]gigantyczenego, tłustego kleszcza<b/>....
a co to za roznica kurczak-wiewiorka-szczur-krowa-kon- swinia-owca-koziol-pies-kot czy co innego wszystko to zwierzeta ktore maja mozg i czuja, a to ze w polsce akurat jada sie kurczaki i zmielone krowy w postaci hamburgerow jest kwestia wychowania...
nie jedz miesa wogole jezeli cie to tak bulwersuje...
Ja myślałem że to jakiś niewiem "baran" albo coś a jak sie dowiedziałem ze to pies to mi sie no smutno zrobiło ja rozumiem swinie, kóry, krowy, ale nie psy. Szkoda zwierzaka
spider to niewiele rozumiesz, to że nasza kultura wyniosła psy i koty na piedestał i zabroniła ich jeść, nieznaczy że inne kultury mają iść w nasze ślady, w Indiach nieje się krów, w Izraelu wieprzowiny, Hindusi i żydzi patrzą na twojego hamburgera z równym obrzydzeniem/oburzeniem jak ty na tego psiaka.
hindusi nie jedza krow, zydzi swini i co z tego... nikogo to nie dziwi ale jesli my akurat nie jemy psow to nasza moze i strata :)
...amerykanski hot-dog rulez...
czisus to czysty egoizm takie oskarżanie tych co psy jedzą podczas kiedy samemu sie wcina świnie i krowy :/ Jedynie wegetarianie mają pełne prawo do negowania takich zachowań...
to hipokryzja, AGAM, hipokryzja ;)
Easy guy's :P
Hmm ja patrze na to w inny sposób dla mnie pies jest przyjacielem rozumiem tamtych ludzi co wcinaja psy i koty ale to jest wyłącznie moje uczucie i kazdy człowiek ma swoje zdanie.
Zajmijmy sie tym od innej storony: jak tam można spłaszczyć i wysuszyć psa? To jest dopiero sztuka!
a nie pomyśleliście ze ten pies mial naciecie przy kregosłupie i skóre mu ściagnięto? nie wydaje mi się zeby on był "spłaszczany z koścmi itd...
Aha, to taki płaki pies do hamburgera... MMm... pycha!
A tak na marginesie to pieczątka weterynarza jest chińska, a nie tajska...
Dogburger:>
Raczej Hotdog
nie, nie hot dog, on jest kształtu mielonego do hamburgera, więc dogburger ;)
Ale z jego ogona może być hotdog
Na stronie gdzie to znalazłem pisało taisian food, więc taki też dałem post, a tutaj nie chodzi o ogladanie pieczątki tylko co jedza i jak to wyglada. that's all :P fakt faktem paskudne ;P
ale pewnie smaczne... Jadłem w Tajlandii wiele dziwnych rzeczy o paskudnym wyglądzie i były niezłe, szczerze mówiąc nie mam specjalnych uprzedzeń.
Hę? Węża? Mnie to wygląda właśnie na takie psa-burgera, tylko, że od tyłu...
to po lewej to są jakieś jelita albo kiszki z psa