Znacie jakieś filmiki z akrobacjami skakanie robienie róznych stuczek w powietrzu itp.
Wersja do druku
Znacie jakieś filmiki z akrobacjami skakanie robienie róznych stuczek w powietrzu itp.
thx
Ja wystarczy znam maxymalnie capoeire i break-danca
No to się cieszę, że są porządne osoby od capoeiry (Mające jakieś zainteresowania zainteresowaniam bo terrarystów bez zainteresowań i głupich chyba nie ma), bo mi było dane poznać tylko blokersów co do każdego się rzucają i jak małe dzieci spierają kto więcej umie:D
Bardziej mi chodzi o takie na sali pokazywne kiedyś miałem taki fajny z podkładem muzyki ale miałem formata i już go niemam :/To był chyba klan Youko
http://www.bilang.com/ to jest zajefajna stronka wejdz na dział samplers i tam masz troche filmików. a z polskich to http://www.bttg.republika.pl/
NeuThroN jeżeli to yuko to polacy to mówisz o Yokozuki grupe kolesi z jasła z tego co czytałem to sie troche rozpadli bo część do roboty do Angli pojechała
hmm najlepszym trckiem jest takie coś: wchodzisz na sali jak najwyżej i skaczesz na główke i im dłużej polecisz tym więcej punktów. Tylko pamiętaj, żeby sobie nic nie zrobić ;P
A co do Brace Dance to najlepiej wywijać gaflami ile się da :D:D
http://bttg.zalesie.eu.org/
zapraszam na forum ;)
Nie Youko to zagraniczny klan byli zajebiści :]
Thx za stronki tylko z tej zagranicznej nieidze nic ściągnąć SD AS a szkoda bo chyba fajne :/
A jeszcze mam pytanie interesuje się tym ktoś ?? i czy trenuje to systematycznie różne tricki ??
no ja kiedys czynniej uczestniczylem na tymtym forum pozniewaz od jakis 4-5 lat tancze break'a i od czasu do czasu trickami tylko narazie nie mam na to czasu ale nie mowie ze nie wroce ;)
pozdrawiam
Tomek
Jeśli chodzi o ten Klan Youko to to jest jego stronka www.teamryouko.com wypasiony jest filmik Friday Night :D
[irl]http://www.bilang.com/system.php?cat=videos&page=sampler[/irl] kliknij na obrazki i sie sciągnie :D
Mati i właśnie ten filmik oglądałem jest zajebisty thx za linka !!
Ja bym chciał ćwiczyć tylko miejsca niemam :(
W polsce to w zasadzie tylko na dworze można albo na salce jak sie jakąś znajdzie.NIestety springfloorów w polsce chyba nie ma za wiele ze dwa są w katowicach ale to kosztuje godzina chyba 50zł .JEszcze w paru miastach da sie znaleźć.Pod względem tricków polska będzie jeszcze dłógo za usa
SD AS ty ćwiczysz? a jak na dworze to tylko wiosna lato jesiań zima już odpada :/
heh w tamtym roku kilka miechów przed wakacjami niestety miałem pecha i przez własną głupote noge połamałem a pozatym salki nie mogliśmy znaleźć trza mieć to 18 l .W tym roku planuje cie na coś zapisać ale niestety mam tylko soboty wolne.Ogólnie fajny sport i planuje do niego powrucić jak tylko czas znajde
Oglądałem filmik Friday Night! Boże, ci ludzie przeczą prawom fizyki!!! To przecież niemożliwe! Zaje....te!
Nieprawda widziałeś kiedyś występy akrobatyczek ?? zobacz co one wyprawiają dzieki springfloorowi robią podwójne - potrójne salta i tym podobne.Ale przyznaje że kolesie są niezli a friday night to był pierwszy filmik który widziałem
No napewno.A jak chcesz zacząć trenowaźć to zapisz sie na coś np. Taekwon Do , muay thai , capoeira , itp dzięki temu sie troche rozciągniesz bo trzeba być naprawde dobrze rozciągniętym żebyt zrobić tornado czy coś w tym stylu.A do wszystkich Front / back flipów czy gainerów najlepiej znaleźć salke gdze bedą materace bo gleba na dworze przy próbie backflipa może cie dużo kosztować
Thx za porade SD AS ino troche kosztuje zapisanie na copeiere a z kasom umnie cianko :/
Aaa ty jesteś z katowic to podaj jakąś stronke jakieś akademi co np.capoiere trenują i ile za miesiąc itp. :)
Wieszco musze sie kumpla zapytać ile kosztuje bo chodził.Wiem że jest w MIckiewiczu chyba w poniedziałki środy i soboty sam planuje sie zapisać na sobote treningi są 12-14.Stronki zabardzo nie ma.Ja w tamtym roku chodziłem na Taekwon Do.NIe był to jakiś typowy klub tam sie chyba 50zł na rok płaciło jeżeli chciało sie dostać jakąś karte która uprawniała cie do użytkowania np kortów tenisowych itp AZS-u a tak to nic nie płaciliśmy
Mój kumpel się chce zapisać na Tekwoondo :]