http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,2522957.html
Nie napisze nic wiecej bo tak mnie nosi, ze pewnie ktos by wykasowal posta....
Wersja do druku
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,2522957.html
Nie napisze nic wiecej bo tak mnie nosi, ze pewnie ktos by wykasowal posta....
link mi nie działa
a to skurw****, HWDP !!
a widziałeś forum tej wiadomości?!Czy to my żyjemy w takim państwie,czy to tacy ludzie żyją w nim?!!
H W D P
policianci zawsze sie zachowuja jak Bogowie a jak cos zpieprza to sie bronią 'co przeciez my tez jestemy normalnymi ludzmi"
pies zastrzelił psa
ale po co...?
a to ch** zastrzelic psa, ktory nic im nie zrobil HWDP FOREVER !!! pozdro for all ( oprocz policji ;] )
ale wstrętnie uogólniacie:/
ja nic nie napisze bo bym dostał bana a tego nie chce
czyli skrótem HWDP
a czytaliście cały ten tekst, moze i troche nadużyli władzy ale śmieszą mnie wypowiedzi w stylu"HWDP" itd.
cz ktoś mógłby wkleic text, albo zapodać mi na maila?? smithi1@wp.pl
za diabła nie mogę uruchomić linka!!:/
juz ci wysłałem @
ehh, nie kazdy policjant jest *******, mozna powiedziec ze jak bylem maly to sporo czasu sspedzalem na komisariacie. I rzeczywiscie, niektorym odbija jak dostana bron i palke do reki., szczegolnie tym mlodym, Ale znam i takich z ktorymi mozna fajnie pogadac i sie posmiac, nawet jak sa na sluzbie:)
ale oni mieli podstawy do interwencji, wszak poszukiwali własnie gościa co niby szczuł psem ludzi, ja ich nie bronie bo różni są ludzie i też za bardzo ich nie lubie - szczególnie drogówki bo mi sie oberwało ostatnio pare razy :)
thx. porażka, no ale polska to polska...
jak juz pisac to poprawnie - CHWDP :)
Moim zdaniem słusznie postąpili... Skoro pijany koleś idzie z tak agresywnym psem i nie jest w stanie nad nim zapanować, to chyba lepiej jak tak się stało niż ten pies miałby zagryźć jakiegoś dzieciaka - z winy nieodpowiedzialnego właściciela. Zresztą znowu zaczyna się nagonka na policję, tak samo jak po łódzkich juwenaliach - zupełnie bezpodstawnie! A wypowiedzi w stylu "HWPD" rozśmieszają mnie do łez... nie dość, że niektórzy nie wiedzą jak to się pisze to jeszcze nie maja zielonego pojęcia o pracy policji i rzucają hasło, które gdzieś usłyszeli niewiedząc pewnie co ono znaczy. Brawo koledzy, brawo!
ciekawe czy jakby ci zwierzątko twoje ulubione zastrzelili to bys miał banan na ryju
nie lubie psów bo sraja wszedzie ale jak ty ty powiedziales zabijmy wszytskie psy bo moga zagrysc dzieciaka
jakbyś przeczytał cąły tekst to byś się dowiedział, że byli świadkowie i każdy z nich potwierdził że pies był spokojny i się nie rzucał a właściciewl nie przejawiał swojego upojenia alkoholoweo. moze był po 1 piwie ?
oczywiście policja wymyśla historie o 180 stopni, tylko co z tego jak ich tam nie było a świadkowie mówia co innego.
na miejscu tego kolesia to bym zaskarzył do sądu policje, za bezprawne uzycie bronie, szczególnei ze moga ja uzywac w przypadkach szczególnych, a to ze pies na nich zaszczekał to jest nomalny odruch każdego psa.
hehe
CALA POLSKA policja BOJA SIE DRESIAZY ITP. TO STRZELAJA DO PSOW...!!!
Eh głupota:( HWDP
Bez przesady. Sam jestem milosnikiem psów ale nie mozna zaraz robic takiej nagonki na policje. Rozumiem ze nie powinni strzelac do psa, tu macie racje mozna to bylo zalatwic inaczej. Ale gdyby policjanic nic nie zrobili, to teraz czytalibysmy pewnie artykul o psie ktory pod opieka swojego "wstawionego" pana zagryzl czlowieka, bo przeciez nie raz sie to juz zdarzalo. Kij ma zawsze dwa konce, a prawda lezy po srodku.
Powiem tak: Jak facet faktycznie był pijany i był dresem to powinni jego zabić, a nie biednego psa.
A jak facet nie był pijany i nie szczuł ludzi psem i wogóle pies się nie zachowywał agresynie to faktycznie źle postąpili. Ale całe te ziomalskie hasło HWDP (specjalnie napisałem z błędem, bo właśnie tak zwykle jest ono zapisane na czapkach, kurtkach, bluzach, podkoszulkach, szalikach...) jest po prostu głupie! Moim zdaniem policja powinna być właśnie bardziej rygorystyczna, bo ile dresów czy innych ch...w którzy pobili czy okradli takich jak ja chodzi bezkarnie po ulicy! (nie jestem wysoki, nie jestem za bardzo silny, a zawsze nosze komórke i portfel przy sobie, tak więc jestem łatwym łupem).
Sasquacz napisał(a):
>> Zresztą znowu zaczyna się nagonka na policję, tak samo jak po
> łódzkich juwenaliach - zupełnie bezpodstawnie!
Hmmm czyli uwazasz,ze nieodroznienie kul gumowych od ostrych to male przeoczenie ??!!!Biedne policjanty caly narod sie uwiesil i robi na nich nagonke :> Jak dla mnie byl to kardynalny blad i ludzie wlacznie z tymi ktorzy strzelali powinni siedziec !!! Zginelo 2 mlodych ludzi,a ty piszesz o bezpodstawnej nagonce ??!! Ciekawi mnie czy tak samo bys pisal gdyby jednym z tej dwojki byl ktos Ci bliski - kolega,przyjaciel,brat kuzyn itp.Wybacz ale chyba kazdy z nich ladujac magazynek powinien sprawdzic co laduje- nie uwazasz !!?? Poza tym sprawa w Poznaniu gdzie jeden chlopak nie zyje,a drugi jest kaleka do konca zycia - jak sam widzisz juwenalia w Łodzi nie sa jedynym dowodem ,ze w naszej policji jest gro ludzi nieodpowiedzialnych.Nikt na nikogo nie robilby nagonki bezpodstawnie a w tych trzech sprawach wina jest ewidentnie po stronie strozow prawa. W tej sprawie to oni sa "prawem" i dlatego wykreca sie sianiem i glupimi historyjkami dla naiwnych.Znajac zycie sami pewnie nie wiedzieli kogo szukaja i trafilo sie na pierwszego lepszego z psem.
przestań z tymi dresiarzami TylerPL .Sam chodze w luźnych dresach u nie robie zadym. Co ty sądzisz że człowieka ocenia sie po ubiorze i to ubior decyduje o zyciu i smierci.
Dobra, wiesz dobrze o jakich dresiarzy mi chodzi. Jak nic złego nie robisz, nigodo nie kroisz, nie krzyczysz w autobusie: " LEGIA PANY, WISŁA SK........NY!" to nie musisz się uważać za dresa! ( i przez to czuć urażony moją wypowidzią)
TylerPL bez przesady, sam nie nawidzę dresów i tępiłbym ich do upadłego, ale takie rozwiązanie o jakim na początku wspomniałeś nic nie da.
WeNsU - bycie dresem to nie ubiór tylko filozofia bycia(... a może bicia...) i nie trzeba mieć dresu, żeby być dresem jak i nie każdy w dresie robi zadymy.
ja tam do policji nic nie mam ;] Kiedys mnie złapali jak wracalem z urodzin (urodzin :P) z kumplem. to policjant powiedzial ze jak nie chce miec problemow to mam mu jutro pod komisariat przyniesc 2 piwka :D:D hehah w porzadku nie ktorzy sa
Hm... czesc z was jest nie delikatnie mowiac pusta... Jak mozecie ( nie wszyscy oczywiscie) mowic o czyms, czego nie byliscie swiadkami ? Moze tamci swiadkowie stali sobie 200m dalej i duzo widzieli. Co prawda nie wszyscy policjanci w Polsce sa uczciwi, ale czy wy zawsze jestesci uczciwi i tacy sprawiedliwi ? Nie usprawiedliwiam tych, ktorzy sa strozami prawa z zawodu, a z wykonywanych czynnosci osobami lamiacymi prawo. Napisali, ze ten pies to krzyzowka pit bulla i amstaffa. Nie ma co ukrywac, obie rasy sa na prawde grozne, jesli sa wychowywane przez nieodpowiedzianych ludzi. A skoro ktos sobie pozwala na spacerek z pieskiem majac 2 promile alkoholu we krwi to odpowiedzialny nie jest. Inna sprawa jest to, co oni uznaja za spokojne zachowywanie sie? Dla jednej osoby moze to byc szczekanie, bo jak to pies, ktory nie szczeka na ludzi?? Dla innych jest to nie zaczepianie ludzi. Jesli jest prawda to, ze wlasciciel poluzowal smycz to ciekawi mnie co mogl zrobic pozniej? W obronie przed zalozeniem kajdanek? Inna sprawa jest to, ze pies nie mial kaganca, a ma obowiazek niezaleznie od rasy. Oczywiscie, szkoda psa, niemniej jednak wina mozna obarczyc wlasciciela. Jesli by nie nie wytresowal sobie psa tak jak to zrobil, to policjanci by mu jedynie wlepili mandat. Poza tym tacy ludzi nie powinni w ogole posiadac jakichkolwiek zwierzat. A teraz pytanie do wszstkich hwdp fanow. Zalozmy, ze was pobito, skradziono wam cos. Co byscie zrobili ? Pewnie, zeby sie nie zblaznic na forum, byscie zebrali kolegow i zrobili komus wjazd na chate :D
A tak na moj gust to hwdp-owcy powinniscie sie leczyc... szkoda ze oprocz obelzywycg tekstow nie potraficie uzasadnic swojej postawy,kiepsko to o was swiadczy. A teraz o calej sytuacji: wydaje mi sie ze policja nie powinna strzelac do psa,przeciez sa inne sposoby do obezwladnienia wlasciciela i zabrania psa. I zgodze sie ze zachowanie zwierzecia zalezy od wychowania i pies sam w sobie nie jest zly ale staje sie agresywny na wskutek nieodpowiedniego opiekowania. Winny byl spity koles a pies...nie.Jednak uwazam ze takie nagonki na policje to bzdura. Mam znajomego policjanta i wlasnie...to tylko czlowiek-z racji czego musi odpowiadac za swoje czyny ale nie jest nieomylny. To że wykonuja taka prace-trudno, no i nie uogolniajmy...nie kazdy jest zly!
Aż się zdziwiłem, gdy wszedłem na Twój profil i zobaczyłem, że masz 16 lat i napisałeś konkretną wypowiedź - nie to co większość Twoich rówieśników... Brawo!
>A teraz pytanie do wszstkich hwdp fanow. Zalozmy, ze was pobito, skradziono wam >cos. Co byscie zrobili ?
Wiadomo co zrobiliby. Hasło HWDP przestałoby obowiązywać.
Co do pisowni HWDP/CHWDP - obie wersje są poprawne.
Kurna, szlag człowieka trafia jak szczawie bez wyobraźni piszą HWDP.
Tylko czy ci cfaniacy wieszający psy na Policji i pragnący jej unicestwienia, wiedzą co było by gdyby znikła Policja ?
Do kogo poleci taki małoletni payac jak go dres skroi i czy inny mięśniak da po ryju ?
Jak tylko jakiś problem to lecą na Policję, po pomoc, ale jak minimalna wpadka i to w dodatku nieobiektywnie (zazwyczaj) zapodana, to od razu HWDP. Żenada normalnie.
Brak mi słów żeby dokładnie opisać to co myślę o takich rozwydżonych payacach. Tzn znam takie słowa, ale na razie nieśpieszno mi do bana za takie coś :|
Polecałbym troszkę pomyśłunku i to obiektywnego. Trzeba ogarniać całokształt, a nie czepiać się i szukać dziury w całym.
niektórzy HWDP-owcy sa smieszni .Znam takiego synka co ciągle to krzyczy a jego stary sam robi w tym interesie...
15lat:P w listopadzie 16:> a co do tematu. Dziwie sie, ze policja chce pomagac ludziom widzac i slyszac obelgi na swoj temat, no coz, ja taki mily bym nie byl. A poza tym, jesli ktos najezdza na policje sam niech sprobuje sil, wtedy sie oczywiscie powie, ze to nie on jest od tego :D
Mnie smieszy, kiedy ktos mowi "**ujowa drogowka mnie zgarnela, nie cierpie policji". Na pewno za przestrzeganie przepisow i za niewinnosc, jak prawie wszystkich.... :P:P:P
Dokładnie Awikulario :)
Młodzież poprostu nie cierpi autorytetów rzadnych. Tylko śmieszna jest w swojej niekonsekwencji. Szkoda słów i nerwów, oni i tak na razie tego nie zrozumią. życzyłbym im tylko jednego. Żeby trafili kilka razy na sytuacje w których trudno się obejść bez Policji, a jej żeby tam nie było. Ciekawe jaki raban by podnieśli. Ehhhh