http://xthost.info/hrumak/faceland.mpg koles jęczał bo był w szoku p[óźniej było już lepiej ale na przyszlość lepiej zawsze kupić integrala.
Wersja do druku
http://xthost.info/hrumak/faceland.mpg koles jęczał bo był w szoku p[óźniej było już lepiej ale na przyszlość lepiej zawsze kupić integrala.
no i po zębach :P
oo fuck :O trohe gosciu ma niemiło w szczęce :////
W szczęce jeszcze ujdzie (kilka zebów) gorzej z nosem.
łooOo fuck... zębów niema , nos zapewne zmasakrowany ... a wszystko przez swoja głupote ?
Witam
A mi sie nie twiera a chetnie bym zobaczyl bo sam jezdze na bmx :(
Pozdrawiam
nie przez głupote on poprostu miał kask ale nieprzewidział tego ze mozna wydac troche wiecej i kupić sobie ze szczeną 2 godziny temu wróciłem z hopki (jedże na bmx'e) ale gdy skakałem miałem na sobie kask integralny czyt. ze szczęką. i przy udeżeniu niemiał bym takich obrażen.
Więc chyba warto wydać ciut więcej na kask a zachować zęby i nos.
teraz wyda ta kaske na implanty i operacje nosa...
Nom i to dużo kasy na te operacje.
Wooooo Ostro nie chciał bym tak :P Jedyne obrażenie jakie odniosłem w sporcie ( na rolkach) to złamany nadgarstek :D
aż mi sie niedobrze zrobiło :|
O bez kitu, mi tam szkoda gościa. W takim kasku zkolei zabudowanym, takie jak robią dla endurowców, to są chyba niezłe przeciążenia na bani bo to przecież dosyć ciężkie jest. Silent jaki masz sprzęt.?
no ja wczoraj miałem małego gróza naszczescie miałem kask bo łebem ostro przyje... w siemie i mnie troche łeb napier... mam troche otarc i rozje... koło :( a takie upadki są wliczone w tak zwane ryzyko zawodowe nie pierwy i nie ostatni raz :) ale oby jak najmniej
Ja jezdze na bmx'e w kasku integralnym ale na rower i jest ok i takie coś mnie nie spotka (mam nadzieje) a pozatym ja wole dirt a nie street i w dirt'cie moge sie bardziej uszkodzić wieć zawsze w kasku jeżdze a jeżeli chodzi o mój bmx to jeżdze na mongoose pro vilian i raczej sie nie rozpadnie :D
Witam
Mam Mongoose Pro Roque 2002.
Pozdrawiam
no nie był bym taki pewny czy w dircie nozesz sie bardziej uszkodzic niz na strice wszystko jest dziełem przypadku ;)
łeee... :/
Lol... Niezły film... :D Facet mocno przywalił o ziemie, a kamerzysta jeszcze się pyta : "Are you OK?". Nie zazdoszcze mu! Na prawdę!
Dla tego wlaśnie lepiej zapłacic te 500 zł za zwykłego integrala... Miałem kiedyś podobny filmik tylko na rowerze jak koleś głową o krawężnik zasadził... :/ Nieciekawie...
P.S - Zastanawiam się tylko dlaczego ten koleś kierownicy nie puścił... u mnie jest to podstawowy odruch gdy lece do przodu "na sokoła"... ;)
ufff
A tak w sumie to ile osób z tego forum jeździ na bmx'e??
Witam
Ja jezdze :P
Pozdrawiam
Ja wole deske, i tesh miałem mały wypadek i mam go nawet nagranego, tylko jak moge zrzucić z kamery na komputer jak kamerka nie jest cyfrowa?? ale ma HI8.
jest taki wichajster który trzeba dokupić i on zmienia sygnał z analogowego na cyfrowy i wtedy zgrywasz do kompa.
A jak sie nazywa?? może sobie taki sprawie:P
Ja jezdze: dual (nie na BMX) :D ;)
Ja jeżdze street/dirt ale na 26"
ja jeżdze dirt, dual - kask fulla mam, ale nie zawsze zakładam własnie ze względu na wage, raczej jezdze w tzw orzeszku, a filmik jest dosyc stary ale gosc nieźle wyrżnął... bleee
26" fr(fun dh) uwielbiam jazde w dół po lasach poza szlakami :)