-
Ciao Darwin zapraszam
smiejcie sie czy nie uazajcie co ccecie ale zabrali mnie do tego programu to pojechalem zaplacili to ty bardziej pojechalem-chcecie sieposmiac ogladajcie w poniedzialek o 21.30 na TVN "PRL kontra Wspolczesnoc"
osobiscie nigdy nie widzialem programu dopiero od zaplecza zobaczylem-co oni z ludzi robaia:) ale coz jak sie bawic to bawic:)
posmniejcie sie i zobaczcie ktory to ja:)
-
Re: Ciao Darwin zapraszam
Hehe super. Zobaczymy :), będziesz w współczesności czy PRL ?
Jak Cie rozpoznac ;]?
-
jestem zw druzynie wspolczesnosci i tylko tyle [powiem.... biore udzial w konkurencji:) zbobaczycie to wymyslicie ktory to ja:P
-
hahaha ojoj juz sie z ciebie smiej a jak zobacze progra to tym bardziej bede z ciebie polewał widziałem ten program raz i jest tak durny jak mało kótry program w tv ale liczy sie zabawa :)
-
A ja wiem jak wygladasz i zapewne bede mial niezly ubaw :P
-
No przecież ma zdjęcie w profilu:D
-
bede mial polew;'D
a jakmozna spytac to ile dostales??:P
-
Wotam
Normalnie nie oglądam tego badziewia, ale zrobie to dla Ciebie josetsu i tym razem zobaczę :D
Posmieje sie troszke przynajmniej. :)
Pozdrawiam
-
josetsu napisz ile dostałes:P:D Ja to ogladam tylko dla tego ze czasem sa tam fajne laseczki:D:P
-
hehe chodzmy wszysyc do familliady :)
-
Tomek dobry pomysł:D np. terraryści przeciwko akwarystą:D Tylko ja miał bym problem gdzie miał bym stanąc:D:D:P
-
ja tez mialby problem po ktorej stronie stanac!!!!:) kasy 110zl choc moze byc wiecej podobno niekiedy dorzucaja gratisa za to jak sie wystapilo:) ale to nie pewne 110 to pewna kasa! w sumie przejazd gwarantuja w obie strony, jedzenie tez, placa jeszcze i jak sie dobrze zakrecic (tak jak ja tam) to mozna sie swietnie pobawic na miejscu:)
-
A jak sie do takiego programu mozna dostac? Co tydzien bym chodzil:) 110 miec, a niemiec to razem 220:P A 440 to moja babka, swietej pamieci, emerytury tyle mie miala chyba...
-
bylem na castingu agencji z ktora wspolpracuje-powyglupialem sie troszke przed kamera i juz! perwsze pytanie na castingu:
czy wiesz co to za program Ciao Darwin-a ja odpowiedz nie!!-myslalem ze jestem spalony a tu prosze wybrali mnie:)
na stronce www.ciaodarwin.onet.pl mozna sie dowiedziec o castingach ale z tego co wiem to juz nie bedzie wogole!!!!
pozdrawiam i do poniedzialku:)
-
To CIAO dzisiaj-milego smiania sie:)
zapraszam 21.30 TVN-posmiejcie sie ze mnie:) w zyciu musi byc wesolo:)
pytanie wasze na gg:jak wygladasz jaka druzyna-wiec odpowiem wszystkim-wspolczesnosc-pomaranczowa koszylka, nr 30:)
do wieczora:)
-
Re: To CIAO dzisiaj-milego smiania sie:)
bede ogladał nnpewno :P
w koncu smiech to zdrowie :)
-
ja również bede oglądał:D:D
-
-
i gdzie josetsu??? jak narazie nigdzie nie byl w konkurencji... czyzby w ostatniej?? :P
-
Czy to ty siedzisz w tej kabince?:D
-
w ostataniej buahahahaha siedziw kabinie;D
ae ma lachen
i tam bableki w wodzie polecialy,czyzby baczek:>
-
Re: To CIAO dzisiaj-milego smiania sie:)
haha Hajdi nie zauwazyłem
swietnie wygladasz w kabinie :D:D
Porgram mi sie nie podoba (tylko koncowka interesująca :)) :| ogladam go ostatni raz chyba.
-
hahaha no no josetsu jestes sławny ;-)
jak było w wodzie ;>??
to jest chyba jeden z głupszych programów w polskiej tv
-
ktory to ty?? specjalnie obejzalem:D
-
Te bąbelki były najlepsze :)))) Ile dostałeś $$?
-
hehe, spoko ale momentami troche chyba za bardzo swirowałeś pawiana :-)
-
Re: To CIAO dzisiaj - to się pośmialiśmy :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale koleś w kabinie :P
a juz myślałem że ty bedziesz tym czarnoskurym patrykiem :D :D
ale tak na serio podejrzewałem cię jako tego kolesia ze współczesności co te klocke rozwalał.
a powiedz: ciepła była woda ?! :D
-
Fajną miałeś koszulę:P
Ile za to dostałeś?
-
I juz po CIAO!!!
dzieki ze ogladaliscie i posmialiscie sie ze mna!!! ale jaja nawet5 nie wiedzialem jak to wyszlo do dzisaj! w sumie smiesznie:) kasy 110zl:) no to kto pierszy po autograf szambo nurka:)
pozdrawam josetsu:)
-
Re: I juz po CIAO!!!
przyjedź na giełde to napewno wezme od ciebie autograf, trudno żebym cię nie poznał :P :P :P
a ciepła była woda ?! bo zawsze mnie to ciekawi :P
-
woda ciepla nie goraca ale ciepla:) mozna smialo w niej posiedziec
co do babelkow unoszacych sie spodemnie to nie bylo bzyki tylko sprawa techniczna:P pozdrawiam!!!!!!
-
tak tak, sprawa techniczna, tak naprawde jedliscie to co było w pierwszej konkurencji :P :P
a bedziesz na giełdzie gwiazdo światowego kina :D ?!
-
w sumie moze jutro cię gdzieś spotkam bo będe w katowicach :D już od 10 rano bo jade do "ajmaksu" :D
-
milo cie poznac :D smiesznie bylo :)
-
No się pośmiałem nieźle z paprykarza.
Ale program oglądam pierwszy i ostatni raz.
Josetsu rulez - ja chce autograf na czole! :D
-
josetsu a jak to jest z losowaniem??? bo to wał jakiś... kręci globusem i nic... nigdzie nie ma numerków tylko koles sobie wymyśla.... jak to jest??
-
a to jest tak ze calelosowanie to pic na wode numerkow nie ma-ale ludzie nie wiedza ze beda wybrani!! klientka ktora sciaga nas z castingow-siada razem z szefoa programu i redakcji i wybieraja sposrod 50 osob do danej konkurencji! Piotr a te osoby napisane na kartce i je tylko wyczytuje! cala ta fortuna to tez pic na wode:) ona jest krecona na samym koncu programu:0 najpierw nagrywa sie konkurencje a pozniej ja:)
mowie wam jakie alki sa jak ludzie sa wybierani:) jedna babka jak ja wybrali tak spontanicznie zareagoala "JA PIRD....!!!" musieli zrobic ciecie bo im klientka wszystko zawalila i od nowa:) akle tak nikt nie ie kto bedzie d jakiej konkurencji wybrany:)
do tych ripost co mowia druzyny na przeciwna to jest wszystko omowione kto i co mowi!!!! co do zalewania mnie i tego faceta mi i jemu powiedzieli przed prgoramem:)-nie wiem czy mowia tak wszystkim ale nam powiedzieli-glownie czy sie zgadzamy i takie tam! pytan nie znalismy-ja 21 lat i co ja biedny o PRL mialem wiedziec:)
pozdrawiam!!!!!
to juz chyba znacie cale szczegly programu!! aha nagrywanie mojego odcinka bardzo krotko bo "tylko" 6 godzin, a kamerzysci moili ze zdarzalao sie ze nawet po 9 krecili:)
-
Tak podejrzewałem że bedziesz w ostatniej;):D
A co z ciuchami? dali ci jakies czy miałes drugie na zmiane?:>
-
nie ciuchow nie dawali:) kazdej osobie ktora jechala do programu kazali wziasc ciuchy na zamiane-bo jedny musieli zwyczajnie sie przebrac, inni tak jak ja musieli bo musieli! niektorym-szczegholnie ekipie z PRL dali ciuchy:) choc niektorzy sami mielic swoje ciuchy z tamtej ery!!!
-
-Na co umarł Stalin?
-Na lenistwo i hemorojdy:D