czy to czasem nie przesada robic tego tyle jest już ich i tak moim zdaniem za dużo.
Wersja do druku
czy to czasem nie przesada robic tego tyle jest już ich i tak moim zdaniem za dużo.
swego czasu bylo bardzo wiele postow dot. rejestracji, co do spotkań myślę że będzie ich coraz więcej, zobaczymy, bądzmy dobrej myśli... zrobie tak że bedzie łatwo korzystało się z grup, coś jak:
http://terrarium.com.pl/forum/ostatnie.php
Mi to nie przeszkadza że jest więcej tematów, jest przynajmniej co poczytać ,można pośmiać się z niekturych postów. :0 P
z Twoich postow jest zawsze kupa smiechu...... takich bledow ortograficznych to ja nawet wymyslic nie potrafie......
Ja ci nie wytykam błędów więc ty mi tesz nie wytykaj.
A pośmiać się mżesz ile chcesz.
Niestety, trudno nie zgodzic sie z mantid-em. Chociaz mnie akurat, wcale to nie smieszy.
A wracajac do tematu, to uwazam, ze tych list robi sie troszke za duzo.
pozdr.Piotr
Tak naprawde to mnie tez nie smieszy to straszne......
Jak mowi stary rosyjski dowcip "i smieszno i straszno, kak tigra jebat'"
i to mi się nie podoba na forum, jeden o jednym drugi o drugim panowie no cóż nasza oświata naprawdę kuleje:))), troche zrozumienia (no i co ja pisze sam się śmieje z
ludzi co pisowni podstawowych słów nie znają, który, hodować) :))) Ja się już przyzwyczaiłem, wkońcu w tym kraju 10% ludzi na ma wykształcenie wyższe)
Nie popieram Koragan'a... Chociaż z Nook'iem mamy troche inne poglądy co do usuwania postów (:P) to tutaj przyznaje mu racje. Wstępna selekcja postów (czyli poprostu tworzenie odpowiednich działów na forum) jest bardzo dobrym rozwiązaniem :)
zobaczymy może będzie ok.
Jak dla mnie to przeszkadą jest tylko to ze trzeba więcej klikać :)