-
szyszkowce
Ja bardzo przeraszam, że po raz n-ty ośmielam sie poruszyć ten temat ale mimo wszystko...
Przed chwilą z nudów zaglądnąłem na forum 'szyszkowce'. Proponuje każdemu z was tam zajrzeć, a napewno dojdziecie do takiego samego wniosku co ja...
Ktoś sie widać pofatygował i wysmarował posta 20.10, ale już kilka postów niżej widzimy tematy z czasów maja roku Pańskiego 2004...
Czy to w dalszym ciągu nie jest wystarczający argument do usunięcia tego forum, tudzież do zastąpienia go forum o agamach brodatych?
Jak ktoś przegląda forum jaszczurki to napewno zauważył, że postów odnośnie brodaczy jest całkiem sporo (a napewno o wiele więcej niż o szyszkowcach)...
Bardzo bym prosił o zrobienie w końcu czegoś w tym kierunku.
-
Re: szyszkowce
A gdy klikniemy jedną strone dalej cos widać.... tak posty sprzed roku :D
-
dokładnie o tym mówie.
Ale może jest w tymw szystkim jakiś ukryty sens o którym my, forumowicze, nie mamy pojęcia? Już sam nie wiem jak sie na to zapatrywać.
Po mojemu szczytem głupoty (sorry za dosadność stwierdzenia) jest kontynuowanie działalności tego forum (szyszkowce oczywiście)
-
hmm krótko mówiąc dział do spalenia, do gazu czy gdziekolwiek byle by zwolnił miejsce na serwerze :) no chociaż posty przydało by się przesunąć do jaszczurek.
-
wlasnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosimy o usuniecie tego dzialu chyba -nasty raz i zero reakcji!!
-
Może zamiast tego działu zrobić FAQ ?
-
jak to przeniose to definitywnie wiec jak ktos ma jakies sugestie przeciw to proszę pisać.
-
z tego co widze,to można by zrobić na próbe forum agamy bo o nich sporo osób pisze.Ot,taka mała sugestia:)
-
a nie można poprostu zmienić nazwy z 'szyszkowce' na 'agama brodata'? Wiele roboty byś z tym nie miał, a jak widzisz 'ludu' domaga sie forum o agamach ;)
-
Wlasnie Zniszczyc to forum!!!!!!!!!:P