Niekompetencja Moderatora
Z jakiej racji temat "Wypadek w zoo" został zamknięty? W czym naruszył regulamin?
Drugą sprawą jest: Dlaczego moderator, który powinien być bezstronny wypowiada własny pogląd w dyskusji odnosząc się bezpośrednio do wypowiedzi innego uzytkownika nie dając mu możliwości odpowiedzi, po czym zamyka wątek?
Re: Niekompetencja Moderatora
też czekam na odpowiedz pana moderatora...
Nie tylko Ty ;) Też ciekawa jestem dlaczego moderator ma byc w dyskusji
(w ktorej nie polecialy zadne epitety) "instancja ostatecznej prawdy".
Bogiem nie jest. Jego zdanie nie ma (odnosnie tematu dyskusji) wiekszych
praw, ani wiekszej racji niz nasze - innych uczestnikow rozmowy.
Mr Moderator?
A potrzebne są epitety? Temat dyskusji i jej poziom były niesmaczne. Gówniarze licytujący się kto zabawniej nazwie coś, o czym nie ma pojęcia bo wyczytane zostało jako ciekawostka w gazecie.... Nawet nazwa "na każdy temat" ma swoje ograniczenia. Biedne dzieci urażone bo nie pozwolono im ponabijać się ze śmierci obcej baby.....
Kiedy zginal Beksinski, Kulig czy Berger, to tez byl niesmaczny temat? Temat smierci w ogole jako takiej jest niesmaczny? Sprecyzuj, to moze bede pamietal w jakich tematach sie nie wypowiadac, bo i tak zostana zamknięte. To ze ktos sie glupio wypowiedzial nie dyskwalifikuje wg. mnie calego tematu. Moze zaczne w Twoich wątkach pisac "gówniarskie" i niesmaczne wypowiedzi. Zagwarantuje mi to zamkniecie wszstkich Twoich tematow? Wprowadzmy odpowedzialnosc zbiorową i najlepiej zamknijmy cale forum, bo przeciez piszą tu "gowniarze" w niesmacznym tonie...
Wskaz mi w ktorym miejscu nabijalem sie: ja, Dr Zajaczkowski, Iskra, Obcy, Atrax czy Nazar ze smierci tej kobiety.
"czytalem czytalem,aaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha glupi babol!
tak działa ewolucja...
hahahaa madra babka była:D spacerowala sobie po mórze od wybiegu :D
Glupich nie sieja, sami sie rodza..."
Wypowiedzi gówniarskie bo z taką intencją założono temat i o to mi głownie chodzi. Akurat wymienione osoby nie nabijają się, ale wszyscy wystąpiliście po to, aby zakonczyć taką debilną wyliczankę, kto fajniej dogada....prościej było to zamknąc a jeszcze prościej wykasowac całość.
Tak, moim zdaniem temat śmierci w takim wykonaniu jest niesmaczny, niezależnie od tego kto i jak zginął. Zwłaszcza, jeśli w zabawny sposób omawia się tragedię, o której g... wiadomo (ploteczka z gazety). Nie rozumiem potrzeby zakładania takich tematów, równie porywające wypowiedzi można sobie wklepać na podanej stronie, pod artykułem.
Po 1. pojawiały się w nim kłótnie, rozmowa nie była juz jak ktoś wcześniej ujął "smaczna"
Po 2 jestem neutralnie nastawiony do dyskusji i nigdy nie zamykałem wątków dlatego ze mam takie pogądy a nie inne.
Po 3. Zagwarantuje mi to zamkniecie wszstkich Twoich tematow? Wprowadzmy odpowedzialnosc zbiorową i najlepiej zamknijmy cale forum, bo przeciez piszą tu "gowniarze" w niesmacznym tonie...
Zastanów się Hari co gadasz, bo to co teraz powiedzłes jest bez sensu, ok?
Pytanie ?
Nie tylko Ty ;) Też ciekawa jestem dlaczego moderator ma byc w dyskusji
(w ktorej nie polecialy zadne epitety) "instancja ostatecznej prawdy".
To znaczy że nie mogę brać rozmowy w zadnych z tematów w dziale "NA każdy temat" ?
Ciekawe dlaczego, moderator tez jest użytkownikiem, wytłumacz mi dlaczego.
Drugą sprawą jest: Dlaczego moderator, który powinien być bezstronny wypowiada własny pogląd w dyskusji odnosząc się bezpośrednio do wypowiedzi innego uzytkownika nie dając mu możliwości odpowiedzi, po czym zamyka wątek?
Moja wypowiedź była cytatem, który został skopiowany.
Smaczny to miałem dzisaj obiad a niesmaczna jest wątróbka, wydaje mi sie ze to FORUM DYSKUSYJNE i odpowiedzialnosć za swoje wypowiedzi ponosi ten kto je napisał (a nie moderator) i każdy ma prawo do swojej opini na każdy temat czy jest ona smaczna nie smaczna słodka czy kwaśna, dyskusja opiera sie głownie na różnicy zdan i tylko dzięki niej można ją prowadzic, choc tutaj większa konfrontacja prowadzi to zamknięcia posta a nie daleszej dyskusji.....
Miło że miałeś smaczny obiad, ale rozmowa nie ma sie opierać na kłótni, tylko ma szanować zdanie innej osoby.
sam siebie wykluczasz , czy szanowanie zdania innej osoby przejawia sie w zamykaniu wątku? a zamknięcie usprawiedliwiasz tym ze wypowiedzi były niesmaczne? skoro były niesmaczne ale rozmowa opiera sie na szanowaniu opini drugiej osoby to czemu zamykasz ten wątek ? ( tym samym olewasz zdanie innych)