nowy dział poświęcony kameleonom
chciałbym prosić założycieli tego forum oraz moderatorów żeby powstał nowy dział poświęcony kameleonom ponieważ często na dziale jaszczurki pojawiają się pytania na ich temat oraz na dziale roślinność o roślinach dla kameleonów.A na pewno wielu uzerów mogło by pomuc nie którym osobom w ich problemach
Re: nowy dział poświęcony kameleonom
Nic sie nie zapowiada aby coś sie zmieniło w podziale działów.
Owszem zapowiada sie, ale osobnego forum o kameleonach nie bedzie. w pierwszej kolejnosci forum o agamach
Nic mi o tym nie wiadomo ;) Nazar uchyl rąbka tajemnicy :]
milo jak będzie nowe forum to kameleony na tym tylko ucierpią... bo nie ma tu na dosyć prawdziwych kameleonarzy a nie każdemu chce się odwiedzać kilka działów za jednym razem... ja np często pisałem posty o legwanach czy gekach lamparcich, a etraz jak sa na nowych forach, to nawet nie zglądam. Rozdrobnienie nie jest potrzbene. Na pytania i tak zawsze ktoś odpowie, a szukac można przez wyszukiwarke.
Bez przesady az tak wiele postów nie ma dotyczacych kameleonow, a to że są posty w dziale rośliny o "roślinność" dla kameleona to chyba dobrze, w koncu po to jest ten dzial :)
A tak na marginesie: czy nowy dzial bedzie poswiecony wszystkim agamom, czy tylko brodatym?
Ja i tak juz za duzo powiedzialem. Zobaczycie niedlugo:)
jak tak mówicie to może lepiej chciałbym żeby moje kameleony i innych ludzi czuły się lepiej w terra dzięki naszej lepszej wiedzy którą możemy się dzielić bo i tak do tej pory co do kameleonów mam wiele pytań i czuje że nie każdy może mi udzielić właściwej odpowiedzi i jak narazie polegam na własnym doświadczeniu i ludzi którzy mają kameleony od dłuższego czasu i wiem że mogę na nich polegać
Wsumie powinno byc troche wiecej podziałow forum.Można by zrobi podzial dzialu węże na:
-Węże(jakies ogolne pytania dotyczace węży)
-Dusiciele
-węże własciwe
Ale ten dzial węże jaki jest jest też bardzo fajny :)