Zapraszam na stronkę :))
www.terrarysta.kom.pl
Wersja do druku
Zapraszam na stronkę :))
www.terrarysta.kom.pl
no obczailem nawet mi sie podoba ;) (choc pewnie mogla byc lepsza)
forum tez niczego sobie przydala by sie jeszcze osobana kategoria dla agam blotnych !
zycze powodzenia w prowadzeniu strony choc moze to byc ciezkie zwazywszy na potezna konkurencje :)
kurde musze coś tam w koncu porobic bo mnie koksik zabije :]
kamil po cholere tam forum jak na tych co są i tak mały ruch jest
bo to bardzo kameralne forum, i my je kochamy i go sie nie pozbedziemy!!!! ha
Eh.. od początku zapaścili sprawe że podzieli na gekony legwany i brody a na jaszczurkach są 3 posty na krzyz wiec skoro i tak jest jak jest moglo by byc forum o błotnych na 100% 2 osoby na tamtym forum maja błotne :D a zalogowanych jest 48 z czego 1/5 pisze posty :D
zawsze tak jest, na każdym forum jakaś mała część zarejestrowanych userów tylko sie udziela, musiałbys płacic za każdego przez nich napisanego posta żeby 100% zarejestrowanych uzytkowników cos pisało :p
Co do wygladu - layout moze byc, jednak ja bym zmniejszyl troche czcionke.
Ale mam zastrzezenie do opisu geniculaty
"ale nie należy dopuścić do ich przekarmiania, bo dosłownie może im pęknąć odwłok"
heheh lekka przesada :P jak juz to przy upadku, ale sam w sobie nie ma szans peknac.
Bardzo fajny wygląd strony głównej :o)
Czy na prawdę przecinki trzeba stawiać na ślepo w dowolnych miejscach? Byłoby nawet niezłe, gdyby nie dość "dowolna" składnia - treść przez to ginie zupełnie.......... W kilku miejscach wyraźne "kalki" z innych opisów - patrz zwrot "rąbanka" przy czerwonolicych.....ile razy można czytać to samo. Niezależnie od autora tych tekstów wszystkie opisy wyglądają jak przepisywane ze strony na stronę.......