Witam!
Do zaoferowania mam następujące pająki:
H. Lividum - 2 dorosłe samice i jedna trochę mniejsza - cena za 3 sztuki - 400 zł
B. Smithi L8 - samiczka - 80 zł
B. Emilia - dorosła, kopulująca parka - 300 zł
Info na maila:
goola@poczta.onet.pl
Wersja do druku
Witam!
Do zaoferowania mam następujące pająki:
H. Lividum - 2 dorosłe samice i jedna trochę mniejsza - cena za 3 sztuki - 400 zł
B. Smithi L8 - samiczka - 80 zł
B. Emilia - dorosła, kopulująca parka - 300 zł
Info na maila:
goola@poczta.onet.pl
Parka emili nieaktualna...
temat posta sugeruje ze sprzedawany jest pakiet 3sztuk lividum a w tresci zupelnie cos innego... temat wprowadza w blad...
wez czlowieku sie glupio nieczepiaj slepy ? ? to czytaj co jest w temacie ! ,, H. Lividum - 2 dorosłe samice i jedna trochę mniejsza - cena za 3 sztuki - 400 zł '' niewidac ? to sie przypatrz jeszcze raz . a niewiesz o tym ze czesto sie pisze w temacie tylko czesc oferty jako zachete ? duzo osob tak robi kazdej tej osobie sie dopisujesz? tak glupio ? daj czlowieku spokoj .
No nie wiem co napisac...
Przepraszam nie tylko choc Szczegolnie autorke posta jak i wszystkich ktorych moja faktycznie jakze glupia uwaga poirytowala, nie wiem skad sie wzial moj brak zrozumienia tych slow i w nastepstwie ten post mojego autorstwa... moze z zabiegania ostatnio - pobieznego czytania i zmeczenia.
Przepraszam jeszcze raz!!! Tomek masz zupelna racje!! Przepraszam Naja!!!!
(jeszcze na forum nie walnalem takiej gafy... przykro mi Naja ze akurat u Ciebie :( ale to chyba potwierdza to ze jestem czlowiekiem a jako taki nie jestem wolny od popelniania bledow... teraz Wasza kwestia - tej lepszej strony naszego czlowieczenstwa - umiejetnosc przebaczania:> )
qrcze jaka wypowiedz :D normalnie az mi sie lezka zakrecila, daje ci rozgrzeszenie :D