masz rację meg11. każdy ma swoje problemy. czasami dla dorosłych problemy dzieci wydają się błache, ale dla nich moga być poważne.
Brawo foxtrott za przeprosiny. mam nadzieję, że wszystko się już wyjaśniło :)
Wersja do druku
masz rację meg11. każdy ma swoje problemy. czasami dla dorosłych problemy dzieci wydają się błache, ale dla nich moga być poważne.
Brawo foxtrott za przeprosiny. mam nadzieję, że wszystko się już wyjaśniło :)
Foxtrott, nie wiem ile masz lat i nie obchodzi mnie to. Jednak jeżeli miałbyś troche oleju w głowie to nie robiłbyś takiej zadymy. Są ludzie, którym, tak jak mi, zupełnie to wisi (dla mnie takie posty mogą być codziennie), ale są tez tacy, którzy wezmą Cie za kompletnego kretyna i będą omijać Twoje posty...
Proponuję Ci przeczytać regulamin i jeżeli to co jest tam zawarte nie będzie sie zgadzało z tym co mówi Nook, wtedy rób dym. Jednak nie bądź jak mój gekon - najpierw robi a potem próbuje myśleć :P Niestety, Ty na tym forum jesteś zwykłym userem. Są ludzie, którzy włożyli, wkładają i zapewne włożą w ten serwis jeszcze dużo dużo pracy. Staraj sie uszanować ich wysiłek, i nie miej pretensji o to, że dbają, pielęgnują to, co stworzyli. Jakby tutaj zrobić taką samowolke to zaraz wszystkie podziały na fora tematyczne były by bez sensu.
Wiesz, jeszcze jakbyś coś płacił, jakieś składki, jakiś abonament za kożystanie z tego serwisu, to w myśl zasady 'ja płace - ja wymagam' można by było prowadzić jakąś bitwe, jednak w takiej sytuacji jaką mamy, powinieneś sobie odpuścić. Jeżeli atmosfera, klimat, ludzie, moderatorzy, tematy, wygląd czy cokolwiek innego Ci nie pasuje - naprawdę, nikt Cie tutaj na siłę nie trzyma. Śmiało możesz przenieść się na forum serwisu terrarystyka.com.pl . Mi osobiście ono sie wogóle nie podoba. Nie jest tak przejrzyste jak to tutaj. Jednak z braku laku dobry kit.
Reasumując - jeżeli Ci coś tutaj nie pasuje to daruj sobie a nie psuj krew innym.
<brawo> chociaż jeden mądry na tym forum;)
a więc wątek zakończony ??
domyślam sie że twoi rodzice to też antysemici, patologie są dziedziczne
Tak zgadzam się :D Meg11 ma juz powazny wiek :D.Chyba cos ok 45 lat,ale nie mam pewnosci :] Foxtrott odpusc.Z Meg11 nie dasz rady :D Jak ja napisalem kiedys cos na temat lega to odrazu mnie zjechala :],ale pozatym to chyba spoko babka ;)
no co ty meg11 ma 120 lat ( bez urazy meg:P )
No chyba:). I co, Fox nie ma bana nie? No i prawidłowo
to nie jest formum prywatne...to mi wygladam na pretekst aby Zbanowac Foxa.... nie wiem moze macie jakies zatargi miedzy sobą ( fox i nook ) ale moze załatwicie to w inny sposób.....
Przywrućcie posta tam gdzie był... a tego usuńcie ..... wyjasnijcie sobie wszystko
Przywrućcie Posta Foxa tam gdzie był.... a tego wywalcie !!!!!
:D no to mam rodzinke patologiczną hehe. Cuż ciesze sie ze trafilem na taką bo mogłaby być gorsza. :)