a innym co ?? usta zakleiło ?? boicie sie o własny tyłek ?? nie wiem dlaczego spokojnych ludzi wywalają z forum. może mi wytłumaczycie. rosea
Wersja do druku
a innym co ?? usta zakleiło ?? boicie sie o własny tyłek ?? nie wiem dlaczego spokojnych ludzi wywalają z forum. może mi wytłumaczycie. rosea
resea, daj na wstrzymanie. nie prowokój takimi textami, bo aż głupio... Ja sie tam o własny tyłek nie boje. Nikt nikogo nie wyrzuci za nic. Musiałeś czymś ostro podpaść. Najlepiej popros nooka albo kto Cie tam wywalił, o to żeby w jakiś sposób umotywował usunięcie Twojego konta. I nie rozkręcaj następnej zadymy bo to sie robi nudne.
no właśnie nie wiem za co mnie wyrzucił. kontaktowałem sie z nim, ale nie odpowiada. rosea
ogólnie dawno nie było takiego wątku ponad 100 odpowiedzi i cały czas rośnie :)
podejżewam że piszesz chamskie maile. Też bym na takie nie odpowiadał.
a skąd ty możesz wiedzieć jakie ja maile piszę. moze lubujesz sie w czytaniu cudzej korespondencji, hmmm?? wyobraź sobie, że poprosiłem nooka żeby mi wyjaśnij za co mnie skasował ze spisu terrarystów. ale widzę tendencję nooka na nieodpisywanie na nic. dziwi mnie to i współczuję. rosea
Dajcie sobie spokój. Przez jedną głupią rzecz, temat ciągnie się na 115 postów. Paradoksalnie na najgłupszy temat wypisujecie jak najwięcej. Bez komentarza.
To niech cię Gerald, Nook skasuje ze spisu terrarystów, to zobaczymy jak zareagujesz. rosea
nook mi odpisuje zawsze... Po Twoich postach jestem w stanie wyobrazić sobie treść takiego maila...
Nie sądziłem, że można być takim d e b i l e m jak ty MareQ. Po postach mnie poznaje..... hahahahahaahahahah. nie znasz mnie nawet w 0.0000000000000000000000001 % tu mogę zgrywać cfaniaka, a w szkole być wzorem grzeczności. internet to bardzo ciekawe miejsce. można tak łatwo manipulować......hahahahahahahaahahahahhahahahaha hahaah.rosea