Cambridgei :)
Wersja do druku
Cambridgei :)
Uwazam ze metalica. To ze padaja bez przyczyny to moze sie tyczyc wszystkiego. sam mam melici i versi i nic mi nie padlo. swierszcze owszem ;)
cambridgei jest bardzo szybki ale zawsze sie chowa. nigdy nie atakuje jak np. murinus ;>
a irmina troszke zwariowana.
metalica tez jest szybka nie da sie ukryc..
ale moge byc wyjatkiem oczywiscie nie przecze :/
najlepiej poslucham dobrze doswiadczonego terraryste
Choc P cambridgei faktycznie jest chyba naj mniej wymagajacym nadrzewnym to wybral bym Avi. Faktycznie zdaza im sie pasc miedzy 1-4 wylinka, ale zdaza sie to kazdemu bez wzgledu na doswiadczenie, ten rodzaj tak ma i juz. Jak sie pilnuje warunkow w terra, to nie jest to trudny w hodowli pajak a ciekawszy niz cambridgei, spokojniejszy, wolniejszy (choc niezle skacze ;)). No i jak mu sie da troche miejsca to buduje zajebiste gniazda.
moj 1 nadrzewny byl cambri i dobrze se z nim radze :) a co do avi to slyszalem tez ze padaja bez przyczyny kup sobie na poczatek irmine albo cambri sa dosc spokojne bynajmiej cambri jest spokojny 0 agresji wobec mnie :)
wiesz co kup se cambridgei i avi to bedzie nalepsze rozwiązanie :-)
moim pierwszym nadrzewnym byl cambridgei, szybki jest ale woli sie chowac niz atakowac
Ja dzisiaj dostałem cambridgei. Ale to nie mój pierwszy SZYBKI pająk. Wsumie na początek to cambri jest najlepszym prawdziwym nadrzewnym. Avi są za wolne jak na nadrzewne. Ew.irminia.
cambridgei w miare ciekawy wygląd, najczęściej spokojny troszku szybki i nie ma szans na padnięcie jak metallicy wiec lepiej kup go.