moge też zapłacić za nią i za zeberki też
Wersja do druku
moge też zapłacić za nią i za zeberki też
agam opowiedz mi o charakterze tego szynszyla:) bo świanka to pewnie spokojna jest. Masz czas do września i jakbys do tamtego czasu nie znalazł nikogo to moge przygarnąć szynszyl+świnka(jak widać w profilu nie mam nic co by mogło zjeść prosiaka:P)
no szynszylek jest nawet spokojniejszy od świnki :) Tzn ona nie jest agresywna ani nic w tym stylu, ale jak się nie ma w ręce jedzenia to ucieka do budki :D ale jak już ją złapiesz to spokojnie można głaskać. Szynszyl jest bardzo towarzyski i uwielbia drapanie za uszkiem i wogóle po futeerku, z tym że jak każdy szynszyl nie przepada za noszeniem na rękach. Jesli sie go puszcza luzem to czasem ciężko go złapać, ale jak się siedzi spokojnie to nawet sam przyjdzie :) Ogólnie przez te wszystkie lata ani jedno z nich mnie ani razu nie ugryzło.
Poza tym sa też przyzwyczajone do innych zwierząt - szczególnie się zakumplowały z moim kundelkiem, kot też im nie przeszkadza, były puszczane na pokój razem z ptakami, szczurem, chomikiem, mieszkały też krótko z innymi szynszylami i królikiem. Nigdy nie było problemów.
A co do wieku świnki to chyba troche przesadziłem jak to sobie obliczyłem, bo kupiłem ją jakoś przed liceum troche czyli to było ok.4 lata temu. Szynszyl natomiast był kupiony w sierpniu 1995 i miał wtedy 4 miesiące. Przez około rok żył u mnie samotnie, potem była już świnka morska (inna niż obecnie).
AGAM a hybrydek nie będziesz oddawał ?? :)
Jak coś to ja byłbym chętny :)
nie hybrydek nie oddaje :) tak jak mówiłem wszystkie terraryjne zostają - jedynie co do tych większych będe musiał się zastanowić - to zależy od tego ile będę miał miejsca w pokoju, ale tak czy siak ich nie oddam tylko sprzedam jak już, bo chętni są :)
ehh szkoda :) jeszcze muszę starych namówić i możliwe że się zgłoszę na allegro do Ciebie :)
OK ;) zawsze możesz się zgłosić tutaj :) a jak kupisz chociaż jedną, to wtedy dostaniesz drugą za darmo ;) juz zaczęłu wylinki zrzucać
nie czytalem wczesniejszych postow-ptaki moge wziasc-moj dzadek ma 15 kanarkow i 4 zeberki-bedzie im raznie-szynszyle tez moege wziasc-klatka z calym wyposazeniem czeka na lokatora!! AGAM a moze chcesz sprzedac tchorza??
josetsu Ty byś wziął i szynszyla i świnke?? o ile dobrze pamiętam, niedawno sprzedawałes szynszyla chyba. Ptaki jak mówiłem zarezerwowane :) A tchórza już nie mam od dawna, a gdybym miał to za żadne skarby bym nie odddał :)
szynszyla nie sprzedalem tylko biedak zdechl:( wet stwierdzil raka-dlatego klatka pusta-co do sinki raczej nie bo nie mialbym gdzie jej trzymac:(