manti_222 ja niemam do cibie zalu . Tylko do poczty :D .
pozdrawiam . Papiez mawial przebaczajcie :)
Wersja do druku
manti_222 ja niemam do cibie zalu . Tylko do poczty :D .
pozdrawiam . Papiez mawial przebaczajcie :)
Jak to nic nei robilem!! Mowilem dkladnei i wyraznie ze bylem na poczcie i powiedzieli ze nic nie moga zrobic... czy nie tak bylo:>?? cos ci sie pomieszalo chyba:/.
koli słonko kłamiesz
poczta bez problemu wydaje duplikaty,kosztuje to 3,5,a jeśli już jest za późno pokierują cię do poczty głównej w twoim mieście gdzie bez problemu zrobią ci ksero dowodu wpłaty
Gdyby ,mi tak powiedzieli to moze bym tak postapil a po 2 dlaczego ja mam sie narazac na koszty skoro wszytko zrobilem jak nalezy...
Choćby w obronie honoru i dobrego imienia.....
nie zrobiles dobrze skoro do wolfa kasa nie doszla, jego przeciez nei interesuje jak to zrobisz poprostu masz mu zalacic i to ty masz sie starac zeby doszla do niego kasa, bo jak nie dojdzie to ma prawo CIe nazwac oszustem. wiec lepiej na serio wyslij albo sie kopnij na poczte i wyjasnij sprawe z kierownikiem
Wyslalem !! mam na o swiadkow i nei bede juz odpisywan na posty w tym temacie... z mojej strony to jest jzu wszytko. Mozecie jeszcze wziasc po uwage ze do wolfa kasa mogla dojsc.. bo widze ze wszyscy patrza na to z tej drugiej strony...:/. JA KASE WYSLALEM!!
Papa
koli ...... nie odwracaj kota ogonem. Bo nie dość że nie załatwiłeś sprawy jak trzeba to jeszcze mnie obrażasz. Utwierdziłeś mnie i innych powyższym stwierdzeniem, ze jesteś niczym więcej jak tylko nieodpowiedzialnym chłopczykiem, który się bierze za interesy, a za grosz nie ma pojecia o etyce i zwykłej przyzwoitości.
AMEN